Труа проти Марселя. Чи продовжать марсельці свою переможну серію?

11 січня в матчі 18-го туру першої ліги Франції на стадіоні «Стад де л'Об» (Труа) поміряються силами клуби «Труа» і «Марсель».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Труа" – "Марсель".

Труа

«Труа» перервав восьмиматчеву серію без перемог у національному чемпіонаті, обігравши на виїзді «Страсбург» з рахунком 3:2. Підопічні Патріка Кіснорбо не відійшли на другий план на полі, вже до середини першого тайму вели в рахунку 2:0. Але після цього гості скоротили обороти, за що команда поплатилася – «гонщики» відігралися. Блакитно-білі не здавалися, вже ближче до кінця чекали слушного моменту. Влучні удари Ріпара, Роні Лопеса та Шавалеріна принесли команді перемогу.

"Труа" посідає 13-е місце в чемпіонаті з 18 очками, різниця м'ячів - 29:33.

Марсель

Марсель збільшив переможну серію в чемпіонаті до 4 матчів, обігравши в останньому турі на виїзді Монпельє з рахунком 2:1. Підопічні Ігоря Тудора виглядали в поєдинку краще, але за весь перший тайм так і не зуміли знайти лазівку до воріт господарів. Але після перерви "провансальці" прискорилися, Таварес вивів свою команду вперед. Незабаром після цього гостям вдалося збільшити перевагу, "паладіни" випадково зрізали м'яч у власні ворота. Вже в самій кінцівці "біло-сині" втратили концентрацію, що призвело до пропущеного голу.

Марсель посідає 3-е місце в чемпіонаті з 36 очками та різницею м'ячів 34:15.

Труа проти Марселя

Труа проти Марселя факти

  • Марсель виграв останні 4 матчі в Лізі 1;
  • Більше 2,5 м'ячів, забитих в останніх 3 матчах Марселя в Лізі 1;
  • Марсель забив принаймні 2 голи в останніх 3 матчах Ліги 1.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери віддають перевагу гостям матчу. Для Вікторії Труа котирування становили 4,60. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 3,95. Успіх Марселя зупинили котирування, на рівні 1,72. Букмекерська контора чекає голів від представників Ліги 1. Букмекерська контора 1xbet пропонує робити ставки на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт - 2.04, «Тотал більше 2.5» з лапками - 1.72. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

«Труа» перебуває не в кращому становищі, пообідавши в останньому турі чемпіонату, значно поліпшив позиції клубу в Лізі 1. «Марсель» має намір боротися за найвищі місця в чемпіонаті, відставання від лідерів не настільки серйозне. Тудорівці переможуть у найближчій зустрічі, "провансальці" на виїзді зможуть відібрати у троянців, які можуть зіграти вдома: перемога Марселя - 1,71.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0