Сельта – Вільяреал. Чи продовжать гості серію перемог у Прімері?

13 січня в матчі 17-го туру іспанської Прімери на «Балайдос Арені» (Віго) поміряються силами клуби «Сельта» і «Вільярреал».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Сельта" – "Вільярреал".

Сельта

"Сельта" перервала восьмиматчеву серію без перемог у чемпіонаті, обігравши "Ельче" на виїзді в останньому турі з рахунком 1:0. Підопічні Карлоса Карвальяла зробили ставку на швидкісні атаки, завдяки чому зуміли підловити господарів на помилці на самому початку, намагався Аспас. У час, що залишився, "небожники" продовжували дотримуватися такої ж тактики, відповідаючи на всі атаки Ельче, але зміцнити свої позиції клубу не вдалося.

"Сельта" посідає 16-е місце в турнірній таблиці з 16 очками та співвідношенням м'ячів 16:27.

Вільяреал

Вільярреал продовжив свою переможну серію в Ла Лізі до трьох матчів, обігравши вдома Реал Мадрид з рахунком 2:1 в останньому турі. Підопічні Кіке Сетьєна зуміли нав'язати "вершковим" свої умови, тож у першому таймі клуб виглядав набагато переконливіше. Після перерви "жовта субмарина" змогла перетворити свою перевагу на голи. Гості також могли огризатися, але «жовта підводний човен» її не пропустила. У господарів забили Піно та Морено.

"Вільяреал" посідає 5-е місце в турнірній таблиці з 27 очками та коефіцієнтом 19:12.

Сельта – Вільяреал

Сельта – Вільяреал: факти

  • Вільярреал зіграв внічию в першому таймі і переміг в останніх 3 іграх Ла Ліги;
  • Вільяреал виграв останні 3 матчі в Ла Лізі;
  • Загальна кількість голів менше 2,5 за останні 3 матчі Celta Liga;
  • Вільярреал переміг з різницею в 1 гол в останніх 3 матчах Ла Ліги.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери не виділяють фаворита в цьому матчі. Котирування Вікторії Сельти становили 2,75. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 3,30. На успіх Вільярреала котирування зупинилися на позначці 2,60. Букмекерська контора не очікує голів від іспанців. Букмекерська контора 1xbet пропонує робити ставки на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт - 1.72, «Тотал більше 2.5» з лапками - 2.04. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

«Сельта» виступає погано, команді важливо набирати очки в кожній зустрічі, щоб відірватися від зони вильоту. В останніх турах «Вільяреал» помітно покращився, команда розраховує на серйозну боротьбу за високі місця. Хлопці Сетьєна виграють матч, "жовта субмарина" зможе взяти три очки навіть на виїзді, Сельта в цьому сезоні не відрізняється сильною грою: перемога Вільяреала - 2,55.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0