Брайтон проти Ліверпуля. Чи повернуться гості на переможний шлях?

У суботу, 14 січня, на стадіоні "Амекс" відбудеться поєдинок "Брайтон" - "Ліверпуль" в рамках 20-го туру англійської Прем'єр-ліги.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Брайтон" – "Ліверпуль".

Брайтон

Брайтон добре грає в англійській Прем'єр-лізі під керівництвом Роберта Де Зербі і стабільно набирає очки. Такий хід дозволяє команді займати перше місце в турнірній таблиці з перспективою потрапити в єврокубкову зону за підсумками сезону. Але для цього «Чайкам» потрібно продовжувати перемагати та перемагати прямих конкурентів.

В останньому турі чемпіонату Англії Брайтон переміг Евертон, а потім впевнено обіграв Мідлсбро в Кубку Англії. Можна сміливо сказати, що підопічні італійського наставника знаходяться в хорошій формі і в матчі нового туру, звісно, готові дати гідний бій іменитим суперникам на своєму полі.

Ліверпуль

Але «Ліверпуль» цього сезону досить нестабільний і все ще лише в пошуках своєї найкращої гри. В останньому турі Прем'єр-ліги команда Юргена Клоппа поступилася Брентфорду, а потім зрівнялася в Кубку з Вулверхемптоном. Червоні посідають лише шосте місце в турнірній таблиці і ще далекі від потрапляння в омріяну четвірку.

У майбутньому матчі Ліверпуль докладе всіх зусиль, щоб повернутися на переможний шлях, але для цього команді дійсно доведеться зіграти дуже добре. У першому турі «червоні» не зуміли обіграти «Брайтон» і, ймовірно, усвідомлюють силу суперника, тому тренерський штаб гостей повинен придумати особливий план на такий важливий матч.

Брайтон проти Ліверпуля

Брайтон проти Ліверпуля факти

  • У матчі першого туру цього чемпіонату Англії "Ліверпуль" і "Брайтон" зіграли внічию - 3:3;
  • У трьох з останніх п'яти матчів між Брайтоном і Ліверпулем приймалися ставки на те, що обидві команди заб'ють;
  • У двох з п'яти останніх поєдинків між командами була ставка на тотал більше (2,5);
  • Ліверпуль виграв лише один з останніх п'яти матчів проти Брайтона в АПЛ.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Відома серед любителів футболу букмекерська компанія 1xbet пропонує своїм гравцям такі коефіцієнти на такий матч 20-го туру чемпіонату Англії: на Брайтон можна поставити 3,48, на нічию – 3,78, на Ліверпуль – 2,06. Встановіть додаток 1xbet app і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Дуже цікавий матч в рамках нового раунду чемпіонату Англії, в якому між собою зіграють сусіди по турнірній таблиці – перед очною битвою Ліверпуль випереджає Брайтон лише на одне очко. Тим не менше, фаворитами гри на думку букмекерів вважаються «червоні». У першому турі суперники порадували нас видовищною та результативною грою, і в новій зустрічі є сенс очікувати великої кількості голів. Очки потрібні і господарям, і гостям, тому вони повинні активно йти вперед. Хорошим вибором у цьому випадку буде ставка на Тотал більше (3) за 1,98.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0