Манчестер Юнайтед проти Манчестер Сіті. Яка команда виграє манчестерське дербі?

У суботу, 14 січня, на стадіоні "Олд Траффорд" відбудеться матч "Манчестер Юнайтед" - "Манчестер Сіті" в рамках 20-го туру англійської Прем'єр-ліги.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Манчестер Юнайтед" проти "Манчестер Сіті".

Манчестер Юнайтед

"Манчестер Юнайтед" чудово працює в Прем'єр-лізі після відновлення сезону і виграв усі свої матчі в АПЛ. Завдяки цим успіхам підопічні Еріка тен Хага потрапили до першої четвірки турнірної таблиці з хорошими перспективами поборотися за найвищі місця.

Майбутній матч буде дуже важливим для «червоних дияволів» з турнірної точки зору, адже він повинен продемонструвати готовність команди на рівних грати з найсильнішим суперником. Вдома в принциповій зустрічі «Манчестер Юнайтед» має намір виступити краще, ніж у першому турі, тому вболівальники клубу з оптимізмом очікують цього матчу.

Манчестер Сіті

«Манчестер Сіті» також у дуже хорошій формі, показуючи свій звичний високий рівень гри та радуючи своїх уболівальників переможним результатом. Городяни двічі обіграли "Челсі" і зуміли скоротити відставання від лідируючого "Арсеналу", скориставшись осічкою "канонірів".

У новому матчі підопічні Пепа Гвардіоли знову розраховують взяти всі три очки, адже останні роки Манчестер Сіті успішно грає проти сусідів з Юнайтед. Саме гості повинні володіти ініціативою в цій боротьбі і грати з позиції сили, створюючи велику кількість моментів біля чужих воріт.

Манчестер Юнайтед проти Манчестер Сіті

Манчестер Юнайтед проти Манчестер Сіті факти

  • «Манчестер Сіті» переміг «Манчестер Юнайтед» з рахунком 6-3 у першому раунді цього сезону ліги;
  • У двох з останніх п'яти матчів між командами у всіх турнірах прийшла ставка на тотал більше (2,5);
  • Крім того, тільки в двох з п'яти останніх матчів між суперниками була ставка на те, що заб'ють обидві команди;
  • Манчестер Сіті виграв чотири з останніх п'яти матчів проти Манчестер Юнайтед у всіх турнірах;
  • Манчестер Юнайтед виграв чотири матчі чемпіонату поспіль.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Відома серед шанувальників англійського футболу букмекерська компанія 1xbet пропонує своїм клієнтам такі коефіцієнти на центральний матч нового туру Прем’єр-ліги: на Манчестер Юнайтед можна поставити 4,39, на нічию – 3,94, на Манчестер Сіті за 1,79. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Головним матчем нового раунду чемпіонату Англії стане манчестерське дербі, в якому зіграють старі та принципові суперники. І «Юнайтед», і «Сіті» підійдуть до важливого матчу в хорошій формі, адже вони давно не програвали в АПЛ і знаходяться в лідируючій групі команд. Господарі поля спробують взяти реванш за поразку в першому турі, а гості мають намір відірватися від одного з конкурентів. У такому матчі обов’язково будуть голи, тому логічним вибором буде ставка на Тотал більше (3) за 2,23.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0