Феєнорд проти Роми. Яка команда виграє перший матч?

У четвер, 13 квітня, на стадіоні "Де Кейп" відбудеться матч 1/4 фіналу Ліги Європи "Фейєнорд" – "Рома".

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Феєнорд" проти "Роми".

«Фейєнорд»

Нідерландський "Фейєнорд" впевнено обіграв "Шахтар" на останньому етапі Ліги Європи та продовжив участь у турнірі. «Фейєнорд» бере активну участь у кількох змаганнях, і поки неясно, чи зможе команда впоратися з таким насиченим графіком наприкінці сезону.

Для "Фейєнорда" матч з "Ромою" матиме принципове значення, адже минулого року команда програла римлянам у фіналі Ліги конференцій. Нідерландці спробують взяти реванш у цього суперника вдома, а підтримка місцевих уболівальників буде важливим фактором для господарів цього вечора.

Рома

Рома вже пройшла два раунди плей-офф Ліги Європи: спочатку італійська команда впоралася з Зальцбургом, а потім виявилася сильнішою за Реал Сосьєдад. Римляни – досвідчений європейський боєць, який під керівництвом легендарного Жозе Моурінью цілком може дійти до останніх стадій нинішнього розіграшу турніру.

У чемпіонаті Італії цього сезону "Рома" йде не дуже добре, тому пріоритетним турніром для команди має стати Ліга Європи. Феєнорд вважається прохідним суперником для римлян, і португальський наставник напевно мотивує своїх підопічних на позитивний результат вже в першому матчі.

Феєнорд проти Роми

Феєнорд проти Роми факти

  • Востаннє команди зустрічалися в останньому фіналі Ліги конференцій: «Рома» перемогла «Фейєнорд» з рахунком 1:0;
  • «Феєнорд» ніколи не перемагав «Рому» в офіційних матчах;
  • У двох із трьох матчів між суперниками в єврокубках ставка на «обидві команди заб’ють» 1,90;
  • Лише в одному з трьох матчів між командами в єврокубках ставка на тотал понад (2,5) 2,30.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Відома серед любителів футболу букмекерська компанія 1xbet пропонує своїм клієнтам такі коефіцієнти на такий перший матч 1/4 фіналу Ліги Європи: на «Фейєнорд» можна поставити 2,60, на нічию — 3,10, на Рома за 4,73. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Букмекери відмовляються називати явного фаворита в такому протистоянні, адже це буде зустріч двох дійсно приблизно рівних за класом суперників. Доля путівки до півфіналу Ліги Європи, безумовно, вирішиться у матчі-відповіді, адже в першому матчі одній із команд буде важко добре стартувати. У майбутній грі «Фейєнорд» і «Рома» намагатимуться повністю розкрити атакуючий потенціал, тому ставка на «обидві команди заб’ють» за 1,90.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0