Саутгемптон проти Манчестер Сіті. Чи продовжиться переможна серія «городян»?

У суботу, 8 квітня, на стадіоні "Сент-Мері" відбудеться поєдинок "Саутгемптон" - "Манчестер Сіті" в рамках 30-го туру англійської Прем'єр-ліги.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Саутгемптон" проти "Манчестер Сіті".

Саутгемптон

Саутгемптон продовжує боротьбу за виживання в цьому сезоні, а висока щільність команд у нижній частині турнірної таблиці дозволяє вболівальникам цього клубу вірити в краще. Святим важливо продовжувати набирати очки, щоб зберегти шанс на порятунок.

У майбутньому матчі на своєму стадіоні господарі будуть відвертими аутсайдерами, але вони зобов'язані викласти всі сили на полі, щоб вчепитися за позитивний результат. Футболістам «Саутгемптона» важливо не впустити швидкий м’яч у власні ворота, адже в такій грі надійна гра в обороні може стати запорукою успіху «святих».

Манчестер Сіті

Манчестер Сіті в останньому турі Прем'єр-ліги в блискучому стилі розібрався з Ліверпулем і продовжив тиснути на провідний Арсенал. Містяни виграли чотири матчі поспіль в рамках чемпіонату Англії, але їхній головний конкурент у боротьбі за золоті медалі також не втрачав очок, тож розрив між командами зберігся.

Підопічні Пепа Гвардіоли продовжують боротьбу за перемогу в Лізі чемпіонів, де на команду чекають два важких матчі з Баварією. Ймовірно, іспанський наставник пам'ятає про цю обставину, а це означає, що в новому матчі чемпіонату Англії на поле можуть вийти виконавці, які раніше не так часто грали.

Саутгемптон проти Манчестер Сіті

Саутгемптон проти Манчестер Сіті факти

  • «Манчестер Сіті» обіграв «Саутгемптон» з рахунком 4:0 у першому турі цього чемпіонату.
  • Востаннє суперники грали в Кубку англійської ліги: Саутгемптон несподівано переміг Манчестер Сіті з рахунком 2:0;
  • Тільки в двох з останніх п'яти матчів між командами ставка на тотал більше (2,5) становила 1,58;
  • Крім того, тільки в двох з останніх п'яти матчів між суперниками ставка на те, що «обидві команди заб'ють», становила 1,96;
  • Манчестер Сіті виграв лише два з останніх п'яти матчів проти Саутгемптона у всіх турнірах.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Дуже відома серед футбольних уболівальників букмекерська компанія 1xbet пропонує своїм клієнтам такі коефіцієнти на такий матч 30-го туру англійської Прем'єр-ліги: на перемогу Саутгемптона можна поставити за солідні 11,07, на нічию - за 5,33, а на перемогу Манчестер Сіті - за 1,31. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

У цьому матчі є очевидний фаворит - Манчестер Сіті, який продовжує переслідувати Арсенал і повинен взяти всі три очки, якщо розраховує захистити чемпіонський титул цього сезону. В останні роки матчі проти «Саутгемптона» даються «городянам» дуже важко, і нова зустріч на виїзді теж навряд чи стане винятком, враховуючи, наскільки гостро потрібні очки господарям. Але все ж ключову роль у такій грі має відігравати клас команди Гвардіоли, тому логічно зробити ставку на А2 (-1,5) за 1,85.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0