Саутгемптон – Тоттенхем. Чи візьмуть Шпори три очки в такому матчі?

У суботу, 18 березня, на стадіоні "Сент-Мері" відбудеться поєдинок "Саутгемптон" - "Тоттенхем" у рамках 28-го туру англійської Прем'єр-ліги.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Саутгемптон" – "Тоттенхем".

Саутгемптон

Саутгемптон в останньому турі чемпіонату Англії зіграв внічию з Манчестер Юнайтед на Олд Траффорд, але цілком міг розраховувати на більше, адже більшу частину матчу грав у більшості. Але цей результат не дозволив команді залишити останню позицію в турнірній таблиці Прем'єр-ліги.

Щільність команд у нижній частині турнірної таблиці дозволяє «Саутгемптону» сподіватися на краще, адже кілька перемог поспіль можуть допомогти «святим» покинути небезпечну зону. У цій позиції господарям майбутнього матчу в кожній новій грі доведеться грати на перемогу, незалежно від статусу та класу суперників.

Тоттенхем

Тоттенхем в останньому турі чемпіонату Англії повернувся на переможний шлях, зумівши впевнено обіграти Ноттінгем Форест. Шпори посідають четверте місце в турнірній таблиці Прем'єр-ліги і поки впоралися з головним завданням на сезон - потрапити в четвірку лідерів і отримати можливість зіграти в Лізі чемпіонів.

Прем'єр-ліга, після вильоту з Ліги чемпіонів, є пріоритетним турніром для команди цього сезону. Тому в кожній новій грі вболівальники «Тоттенхема» справедливо чекатимуть від «шпор» потужної гри, і майбутня виїзна зустріч із «Саутгемптоном» також не стане винятком.

Саутгемптон – Тоттенхем

Саутгемптон – Тоттенхем факти

  • Тоттенхем переміг Саутгемптон з рахунком 4-1 у матчі першого туру цього сезону чемпіонату;
  • Одразу в чотирьох з п'яти останніх матчів між командами виходила ставка на тотал овер (2,5);
  • В останніх семи матчах між суперниками була ставка на те, що заб'ють обидві команди;
  • Тоттенхем виграв чотири з останніх п'яти матчів проти Саутгемптона в АПЛ.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекерська компанія 1xbet, яка користується великою популярністю серед любителів футболу, пропонує своїм клієнтам такі коефіцієнти на цей матч чергового туру англійської Прем'єр-ліги: на перемогу Саутгемптона можна поставити 4,43, на нічию - 3,63, а на перемогу Тоттенхема - за 1,86. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Цікаве протистояння в рамках нового туру чемпіонату Англії, в якому є фаворит, але далеко не все так просто. Саутгемптон знаходиться в самому кінці турнірної таблиці, але підтвердив готовність відбирати очки у найкращих англійських команд. Тоттенхем продовжує боротьбу за місце в четвірці лідерів і також потребує турнірних очок. Останніми роками суперники досить результативно грають в стикових матчах, тому логічним і робочим вибором буде ставка на «забивають обидві команди» за 1,86.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0