Атлетіко – Валенсія. Чи продовжать «матрацники» безпрограшну серію?

18 березня в матчі 26-го туру іспанської Прімери на стадіоні «Метрополітано» (Мадрид) поміряються силами клуби «Атлетіко» і «Валенсія».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Атлетіко" – "Валенсія".

Атлетіко

Атлетіко збільшив успішну серію в чемпіонаті до 9 зустрічей, обігравши в останньому турі на виїзді Жирону з мінімальним рахунком 1:0. Підопічні Дієго Сімеоне були активнішими у зустрічі, а розімкнути оборону жирондинців команді не вдалося. У другому таймі «червоно-білі» почали поступово втомлюватися, тож стало здаватися, що матч завершиться нічиєю. "Матрацники" змогли ввімкнутися перед фінальним свистком, точний удар Морати приніс гостям важливу перемогу.

Атлетіко займає 3 місце в Прімері з різницею м'ячів 39:19.

Валенсія

В останньому матчі національного чемпіонату Валенсія досягла успіху, зламавши вдома опір Осасуни 1:0. Підопічні Рубена Барахи як господарі активно йшли вперед, але довго не могли наблизитися до воріт червоних. Лише в середині другого тайму удача повернулася обличчям до "кажанів", Клюйверт пробив точно в створ. Вже в самій кінцівці "помаранчеві" мали збільшити перевагу, але Дуро не реалізував пенальті.

"Валенсія" посідає 17 місце в турнірній таблиці з 26 очками та різницею м'ячів 28:28.

Атлетіко – Валенсія

Факти про матч Атлетіко – Валенсія

  • Загальна кількість голів менше 2,5 1,64 у 7 з 8 останніх матчів Ліги Валенсії;
  • У 6 з останніх 7 матчів Атлетіко Ліги було забито менше 2,5 голів;
  • Атлетіко Мадрид не програє в останніх 9 матчах Ла Ліги.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери бачать мадридців фаворитами матчу. Котирування успіху Атлетіко склали 1,63. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 3,90. Котирування Вікторії Валенсії зупинилися на 6.00. Букмекер не знає, чого очікувати від іспанців у плані гри. Букмекерська контора 1xbet пропонує робити ставки на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт - 1.64, «Тотал більше 2.5» з котируванням - 2.25. Встановіть додаток 1xbet app і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Атлетіко знаходиться в оптимальному стані, команда змогла повернутися на звичні позиції. Сімеоне знайшов оптимальний стиль гри для своїх підопічних. Валенсія бореться за місце в еліті, помаранчевим потрібно намагатися набирати очки в кожній зустрічі. Проте виїзна гра «Валенсії» жахлива, зважаючи на це, а також на форму господарів, немає сумнівів, що «матрацники» візьмуть три очки: перемога «Атлетіко» – 1,63.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0