Осасуна проти Атлетіко. Чи продовжать господарі безпрограшну серію?

29 січня в матчі 19-го туру іспанської Ла Ліги на «Ель Садар Арені» (Памплона) поміряються силами клуби «Осасуна» і «Атлетіко».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Осасуна» проти «Атлетіко».

Осасуна

Осасуна знову зуміла вчепитися за очки, команда на виїзді програла внічию з Ельче 1:1. Підопічні Ягоби Аррасате в першому таймі повністю домінували над господарями, завдяки чому зуміли вийти вперед навіть у середині відрізка, намагався Авілья. Але після перерви "червоні" почали поступово знижувати швидкість, чим "зеленосмугасті" і скористалися. Вже в кінцівці гості знову спробували вступити в боротьбу, але суперник не дав їм розігнати атаку.

Осасуна посідає 7-е місце в лізі з 28 очками та співвідношенням м'ячів 18:17.

Атлетіко

Атлетіко домігся успіху в останньому матчі національного чемпіонату, обігравши вдома Вальядолід з рахунком 3:0. Підопічні Дієго Сімеоне зробили ставку на перший тайм, команда весь час атакувала, завдяки чому після 30 хвилин ігрового часу господарі вели з рахунком 3:0. Надалі «матрацники» поступово скорочували обороти, оскільки команді не було сенсу витрачати сили даремно. У "червоно-білих" голи відзначилися Мората, Грізманн і Ермосо.

"Атлетіко" посідає 4-е місце в турнірній таблиці з 31 очком і різницею м'ячів 27:16.

Осасуна проти Атлетіко

Факти про матч Осасуна – Атлетіко

  • У 8 з останніх 10 матчів Ліги Осасуни було забито менше 2,5 голів.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери віддають перевагу столичній команді. Котирування на перемогу «Осасуни» становили 3,20. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 3,25. Котирування зупинилися на перемогу Атлетіко на рівні 2,27. Букмекери не очікують результативного футболу від іспанських команд. Букмекерська компанія 1xbet пропонує робити ставки на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт - 1.60, «Тотал більше 2.5» з лапками - 2.24. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

«Осасуна» показує хороший результат, команда реально бореться за вихід в єврокубки. Атлетіко поступово відновлювався, команда знову пробилася до топ-4. Проте вся боротьба ще попереду. У найближчій грі, думаю, команди не порадують результативною грою, захист – сильна сторона обох суперників: тотал менше 2,5 – 1,58.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0