Байєр проти Боруссії Д. Скільки голів буде забито в цьому матчі?

У неділю, 29 січня, на стадіоні "БайАрена" відбудеться поєдинок "Байєр" - "Боруссія" в рамках 18-го туру німецької Бундесліги.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Байєр" проти "Боруссії" Д

Байєр

Байєр знаходиться в середині турнірної таблиці і починає оговтуватися після катастрофічного початку сезону. Команда зуміла виграти кілька матчів поспіль і цілком може кваліфікуватися в єврокубкову зону, якщо продовжить стабільно перемагати суперників і набирати очки.

У майбутньому матчі гравцям «Байєра» доведеться докласти набагато більше зусиль для перемоги, адже «Фармацевти» зіграють на своєму стадіоні з сильним суперником. Леверкузенці здатні здивувати у поєдинку з суперниками будь-якого рівня на власному полі перед власними вболівальниками, тому вболівальники господарів справедливо очікують від своїх улюбленців потужної гри.

Боруссія Д

Дортмунд нещодавно перервав серію поразок, здобувши домашню перемогу над Аугсбургом. Але поки гравці «Боруссії» явно не в найкращому стані і далекі від оптимальної форми, але завдання на другу частину сезону перед командою зрозуміле – пробитися в четвірку лідерів турнірної таблиці.

Новий поєдинок однозначно не буде легкою прогулянкою для «джмелів», адже команда зіграє на виїзді з суперником, який зробив дуже вдалий хід. Дортмундська «Боруссія» цілком може спробувати зіграти першим номером у такому важливому матчі, але набагато важливішим фактором для гостей має стати реалізація моментів біля чужих воріт.

Байєр проти Боруссії Д

Байєр – Боруссія D: факти

  • У матчі першого туру цього розіграшу чемпіонату Німеччини «Боруссія» розгромила «Байєр» з рахунком 1:0;
  • Відразу в чотирьох з п'яти останніх матчів між суперниками діяла ставка на те, що заб'ють обидві команди;
  • Крім того, у чотирьох з останніх п'яти матчів між командами Бундесліги була зроблена ставка на тотал більше (2,5);
  • Боруссія Дортмунд виграла три з останніх п'яти матчів проти Байєра в Бундеслізі;
  • Байєр і дортмундська Боруссія не грали внічию вже десять очних матчів.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Популярна серед любителів футболу букмекерська компанія 1xbet пропонує своїм клієнтам такі коефіцієнти на цей важливий матч нового туру німецької Бундесліги: на перемогу Байєра можна поставити 2,48, на нічию — 3,90, на перемогу Боруссії Д за 2,65. Встановіть додаток 1xbet app і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Дуже цікавий матч у рамках чергового туру чемпіонату Німеччини, який цілком міг би претендувати на статус центрального. Це буде зустріч двох приблизно рівних за класом суперників, які останні роки в стиках радують безкомпромісністю та великою кількістю голів. Зважаючи на турнірні таблиці команд, їхній новий бій також обіцяє бути інтригуючим та видовищним. Перспективним варіантом прогнозу є ставка на тотал овер (3,5) за 2,40

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0