Ювентус – Монца. Чи продовжать гості безпрограшну серію в Серії А?

29 січня в матчі 20-го туру італійської Серії А на «Альянц Арені» (Турин) поміряються силами клуби «Ювентус» і «Монца».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Ювентус – Монца

Ювентус

Ювентус втрачає очки в другому матчі поспіль, цього разу команда вдома зламала мир з Аталантою 3:3. Підопічні Массіміліано Аллегрі провалили початок зустрічі, дозволивши "богині" забити ранній гол. "Стара синьйора" швидко прийшла до тями, вийшовши вперед ще до перерви. У другому таймі туринці не зуміли втримати здобуту перевагу, тож нічия була закономірною. Голами за "чорно-білих" відзначилися Ді Марія, Мілік і Данило. Ювентус посідає 9 місце в Серії А з 23 очками та різницею м'ячів 30:15.

У нинішньому сезоні туринцям навряд чи вдасться зачепитися за місце в Лізі чемпіонів.

Монца

Монца не програє в чемпіонаті вже 5 турів поспіль, в останньому матчі на своїй території команда зіграла внічию з Сассуоло 1:1. Підопічні Раффаеле Палладіно невдало розпочали матч, дозволивши "чорно-зеленим" відкрити рахунок. Надалі "Бріанцолі" намагалися переломити хід зустрічі, але за весь перший тайм так і не влучили у ворота гостей. Після перерви "біло-червоні" почали діяти наполегливіше, незабаром Капрарі відновив рівновагу, але на більше у команди вже не було сил. Монца займає 13 місце в Серії А з 22 очками та різницею м'ячів 23:28.

Гості не програвали в останніх п'яти зустрічах Серії А.

Ювентус – Монца

Ювентус проти Монца факти

  • Ювентус не програє в 9 з останніх 10 матчів Серії А;
  • Монца не програвала в останніх 5 матчах Серії А.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери не сумніваються в успіху туринців. На перемогу Ювентуса котирування становили 1,59. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 4,10. На успіху Monza котирування зупинилися на позначці - 6.00. Букмекери не знають, чого очікувати від італійських команд у плані гри. Букмекерська компанія 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт - 1.91, «Тотал більше 2.5» з лапками - 1.86. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

«Ювентус» вже проводить суперечливий сезон, плюс клуб отримав штрафні очки, а мотивації в чемпіонаті у клубу немає. У Монці загалом все непогано, «біло-червоні» змогли покращити свої позиції у 2023 році. У туринському матчі, незважаючи на хорошу форму гостей, думаю, «Стара синьйора» зможе порадувати вболівальників і взяти три очки: перемога «Ювентуса» - 1,57.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0