Ювентус проти Аталанти. Чи відніме «богиня» очки у «старої синьйори» на її полі?

22 січня в рамках 19-го туру італійської Серії А на «Альянц Арені» (Турин) зустрінуться команди «Ювентус» і «Аталанта».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Ювентус" – "Аталанта".

Ювентус

Ювентус перервав серію з 8 перемог поспіль в чемпіонаті Італії, в останньому турі на виїзді зазнавши болючою поразки від Наполі 1:5. Підопічні Массіміліано Аллегрі не були готові до потужного пресингу неаполітанців, тому команда швидко опинилася в ролі наздоганяючої. Вже після перерви «стара синьйора» спробувала атакувати, але натомість команда припустилася помилок, що ще більше погіршило ситуацію. Єдиний гол у туринців забив Ді Марія.

Ювентус посідає 3-е місце в Серії А з 37 очками та різницею м'ячів 27:12.

Аталанта

Атланта нарешті схаменулась, в останній зустрічі команда вдома перемогла Салернітану з рахунком 8:2. Підопічні Джан П'єро Гасперіні потужно увійшли в зустріч, команда з перших хвилин почала нарощувати перевагу. Варто відзначити, що навіть після перерви "королева провінцій" не заспокоїлася, поки від "морських коників" не залишилося й сліду. Перемогу господарям принесли точні удари Лукмана (дубль), Года, Скалвіні, Компейнерса, Хойлунда, Едерсона та Зортеа.

Аталанта піднялася на 6-е місце в турнірній таблиці, маючи в активі 34 очки та співвідношення м'ячів 34:20.

Ювентус проти Аталанти

Ювентус – Аталанта: факти

  • Більше 2,5 голів, забитих в останніх 6 матчах Аталанти в Серії А;
  • Аталанта забила щонайменше 2 голи в останніх 4 матчах Серії А;
  • Аталанта пропустила щонайменше 2 голи в 5 з останніх 6 матчів Серії А.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери бачать туринців фаворитами зустрічі. На перемогу Ювентуса котирування становили 2,17. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 3,45. Котирування Аталанти зупинилися на перемогу на рівні 3,45. Букмекери не знають, чого очікувати від італійських клубів у плані гри. Букмекерська компанія 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт - 1.81, «Тотал більше 2.5» з лапками - 1.97. Встановіть додаток 1xbet app і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Ювентус переоцінив свої можливості, за що команда поплатилася в останній зустрічі чемпіонату. Аталанта оговталася після катастрофічної частини сезону, тепер команда спробує надолужити згаяне. Підопічні Аллегрі переможуть в очній зустрічі, туринці діятимуть обережно на своїй території, витягнувши уроки з провалу в Неаполі: перемога Ювентуса – 2,20.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0