Райо Вальєкано проти Реал Сосьєдад. Чи продовжать гості переможну серію в Ла Лізі?

21 січня в матчі 18 туру іспанської Примери зустрінуться команди Райо Вальєкано і Реал Сосьєдад. Матч відбудеться на Кампо де Вальекас (Мадрид).

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Райо Вальєкано" проти "Реал Сосьєдад".

Райо Вальєкано

«Райо Вальєкано» перервав триматчеву безперебіжну серію в чемпіонаті, в останньому турі на виїзді з мінімальним рахунком обігравши «Вальядолід» з рахунком 1:0. Краще провели зустріч підопічні Андоні Іраоли, команда більше часу проводила в атаці, але суперник вистояв. У першому таймі "гіганти" зіпсували шанс вийти вперед, Паласон не реалізував пенальті. Після перерви гості продовжили атакувати, так що все той же Паласон зміг забити, принісши тим самим команді важливу перемогу.

Райо Вальєкано посідає 9 місце в чемпіонаті з 26 очками та різницею м'ячів 24:20.

Реал Сосьєдад

Реал Сосьєдад не програє в Ла Лізі 5 турів поспіль, в останньому матчі команда вдома обіграла Атлетік 3:1. Підопічні Іманола Альгуасіля на правах господарів активно атакували, завдяки чому в першому таймі забили два голи, хоча один суперник відігрався. Після перерви гості залишилися в меншості, тож «біло-синім» не складно було зміцнити свою перевагу. Перемогу господарям принесли точні удари Сорло, Кубо та Оярзабаля.

Реал Сосьєдад посідає 3-е місце в лізі з 35 очками та співвідношенням м'ячів 26:18.

Райо Вальєкано проти Реал Сосьєдад

Райо Вальєкано проти Реал Сосьєдад факти

  • Реал Сосьєдад виграв свої останні 4 матчі в Ла Лізі;
  • Реал Сосьєдад забив принаймні 2 голи в останніх 4 матчах Ла Ліги.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери бачать гостей фаворитами майбутнього матчу. На успіх Райо Вальєкано котирування становили 3,20. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 3,15. На Victoria Real Sociedad котирування зупинилися на позначці - 2,37. Від іспанських клубів букмекер не чекає результативного футболу. Букмекерська контора 1xbet пропонує робити ставки на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт 1.54, «Тотал більше 2.5» з котируванням - 2.32. Встановіть додаток 1xbet app і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Райо Вальєкано виграв минулу зустріч, тепер команда спробує розвинути успіх. Реал Сосьєдад переконливий, команда серйозно бореться за медалі. У найближчому поєдинку «біло-сині» переможуть, «Альгуасіль» зможе підтвердити свій клас навіть на виїзді, здобувши п’яту перемогу поспіль у Ла Лізі: перемога «Реал Сосьєдад» – 2,42.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0