Вест Гем – Евертон. Хто переможе у матчі двох кризових команд?

У суботу, 21 січня, на Олімпійському стадіоні в Лондоні відбудеться матч між Вест Хемом і Евертоном в рамках 21-го туру англійської Прем'єр-ліги.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Вест Гем" – "Евертон".

Вест Хем

Вест Хем в останньому турі чемпіонату Англії зазнав чергової поразки, поступившись на виїзді Вулвергемптону. Після цього негативного результату команда опинилася в зоні вильоту і по праву вважається одним із претендентів на виліт, незважаючи на кадровий потенціал і успіхи попередніх сезонів.

Девід Мойєс перебуває під сильним тиском, і його можуть усунути з посади головного тренера, якщо результати «молотобійців» не покращаться найближчим часом. Трохи покращити ситуацію може гра проти прямого конкурента вдома, тож господарі явно планують викласти всі сили у майбутньому матчі.

Евертон

Подібна непроста ситуація у "Евертона": "іриски" давно не вигравали в англійській Прем'єр-лізі, а в останньому турі образливо програли вдома "Саутгемптону", хоча в тій грі лідирували. «Ліверпуль» шукає як свою найкращу гру, так і оптимальний склад, який допоможе їм нарешті подолати кризу.

Як і Мойєс, тренер Евертона Френк Лемпард незабаром може бути звільнений, якщо йому не вдасться покращити ситуацію в команді за підсумками наступних матчів. Іриски займають лише 19 місце в турнірній таблиці Прем'єр-ліги, і така позиція, звичайно, не влаштовує ні керівництво клубу, ні вболівальників команди.

Вест Гем – Евертон

Вест Гем – Евертон факти

  • «Евертон» переміг «Вест Гем» з рахунком 1-0 у першому турі цієї гри чемпіонату;
  • Лише в одному з останніх п'яти матчів між командами Прем'єр-ліги була ставка на тотал більше (2,5);
  • Також лише в одному з п'яти останніх матчів між суперниками була ставка на те, що заб'ють обидві команди;
  • Чотири з п'яти останніх матчів між командами завершилися з однаковим рахунком 1:0;
  • Вест Гем і Евертон не виграють Прем'єр-лігу протягом семи турів поспіль.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Популярна серед любителів футболу букмекерська компанія 1xbet пропонує своїм гравцям такі котирування на цей матч 21-го туру англійської Прем'єр-ліги: на перемогу Вест Хема можна поставити за 1,81, на нічию - за 3,64, а на перемога Евертона - за 4,75. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Цікавий матч між аутсайдерами турнірної таблиці Чемпіонату Англії, в якому і Вест Гем, і Евертон розраховують перервати серію невдач і нарешті порадувати своїх уболівальників позитивним результатом. Обидва суперники в нинішньому розіграші Прем'єр-ліги виступають дуже погано, перемагають мало і заслужено перебувають у зоні вильоту після 19 зіграних матчів. Очний поєдинок стане хорошим шансом як для господарів, так і для гостей хоча б трохи покращити своє становище. В останніх очних матчах суперники не радували великою кількістю голів, але тепер турнірна таблиця зобов’язує йти вперед і атакувати. Отже, перспективним варіантом ставок буде «обидві команди заб'ють» за 1,89.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0