Ліверпуль проти Челсі. Яка команда забере важливі три очки?

Ліверпуль зіграє з Челсі в суботу 21 січня на Енфілд Роуд у 21 турі Прем’єр-ліги.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Ліверпуль" проти "Челсі".

Ліверпуль

Команда Юргена Клоппа в останньому матчі чемпіонату Англії сенсаційно поступилася Брайтону і зазнала другої поразки поспіль. «Ліверпуль» цього сезону був дуже нестабільним, тому не дивно, що команда займає лише дев’яте місце в турнірній таблиці.

У новому матчі на своєму стадіоні Ліверпуль обов'язково захоче реабілітуватися перед своїми вболівальниками і спробує показати свою найкращу гру. Німецький наставник все ще знаходиться в пошуку оптимального складу, але для такої важливої зустрічі він повинен випустити найсильніших гравців на даний момент.

Челсі

"Сині" також знаходяться в середині таблиці Прем'єр-ліги, займаючи перед новим туром лише десяте місце. Але в останньому матчі команда Грема Поттера нарешті змогла повернутися на переможний шлях, зумівши мінімально обіграти на своєму стадіоні Крістал Пелас і перервавши затяжну серію невдач.

У майбутньому матчі може дебютувати головний зимовий новачок "Челсі" Михайло Мудрик, який перебрався до Лондона з "Шахтаря". За молодого українського півзахисника заплатили чималі гроші, тому вболівальники "синіх" справедливо чекають від нього найкращого футболу з перших матчів.

Ліверпуль проти Челсі

Факти Ліверпуля проти Челсі

  • В минулому розіграші англійської Прем'єр-ліги команди двічі зіграли внічию: 1:1 і 2:2;
  • Востаннє суперники зустрічалися у фіналі Кубка Англії: «Ліверпуль» по пенальті переміг «Челсі»;
  • Лише в одному з п'яти останніх матчів між командами у всіх турнірах була ставка на тотал більше (2,5);
  • Лише два з останніх п’яти матчів між суперниками у всіх змаганнях включали ставку на те, що «обидві команди заб’ють»;
  • Ліверпуль програв два матчі поспіль в англійській Прем'єр-лізі.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Популярна серед любителів футболу букмекерська компанія 1xbet пропонує своїм клієнтам такі коефіцієнти на цікавий матч 21-го туру англійської Прем'єр-ліги: на «Ліверпуль» можна поставити 1,85, на нічию — 4,08, на «Челсі» — 3,98. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

В одному з головних матчів чергового раунду чемпіонату Англії між собою зіграють дві топові британські команди, які цього сезону далекі від боротьби за високі місця. І «Ліверпуль», і «Челсі» зазнали невдач у поточній кампанії, дуже часто втрачаючи очки та розчаровуючи своїх уболівальників. Очна зустріч – це чудова нагода для одного з суперників покращити свій турнірний стан. В останніх матчах гра обох команд в обороні явно залишала бажати кращого, тому ставка на Тотал більше (3) за 2,19.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0