РБ Лейпциг проти Баварії. Хто переможе у стартовому матчі нового туру?

У п'ятницю, 20 січня, на стадіоні "Ред Булл Арена" відбудеться поєдинок РБ Лейпциг - Баварія в рамках 16-го туру німецької Бундесліги.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «РБ Лейпциг» проти «Баварії».

РБ Лейпциг

Перед вимушеною паузою «Бики» зробили дуже вдалий хід у Бундеслізі, виграли чотири матчі поспіль і перемістилися в четвірку лідерів турнірної таблиці. Після не самого вдалого старту команда змінила наставника і зуміла покращити не лише гру, а й результати.

Справжнім випробуванням на міцність для рідної команди стане домашній матч проти чинного чемпіона в новому турі. Основне завдання «Лейпцига» на сезон – залишитися в зоні Ліги чемпіонів до кінця чемпіонату, але все ж боротьба з топовим суперником має показати реальну силу нинішнього складу «Биків» і буде дуже важливою з точки зору турнір.

Баварія

Мюнхенці пішли на паузу, пов'язану з Чемпіонатом світу та зимовою канікулою, посідаючи перше місце в турнірній таблиці з комфортним відривом від головних конкурентів. Але вся боротьба у Баварії ще попереду, і з кожним новим туром підопічні Юліана Нагельсманна намагатимуться збільшити свою перевагу.

У поєдинку наступного туру Бундесліги "Баварія" приїде в гості до Лейпцига за трьома очками і точно зіграє з позиції сили, першим номером. Переможна серія мюнхенської «Баварії» у всіх турнірах налічує десять матчів поспіль, і вони, безумовно, сподіваються продовжувати набирати очки.

РБ Лейпциг проти Баварії

РБ Лейпциг проти Баварії факти

  • У минулому сезоні чемпіонату Німеччини "Баварія" двічі обіграла "РБ Лейпциг": 4:1 і 3:2;
  • Останній раз команди зустрічалися одна з одною в Суперкубку Німеччини, в якому «Баварія» перемогла «РБ Лейпциг» з рахунком 5-3;
  • У чотирьох з останніх п'яти матчів між командами у всіх турнірах була зроблена ставка на тотал більше (2,5);
  • Також у чотирьох з п'яти останніх матчів між суперниками була ставка на те, що заб'ють обидві команди;
  • Баварія виграла останні чотири матчі проти РБ Лейпциг у всіх турнірах.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Відома серед футбольних уболівальників букмекерська компанія 1xbet пропонує своїм клієнтам такі котирування на стартовий матч чергового туру німецької Бундесліги: на перемогу РБ Лейпциг можна поставити за 4,00, на нічию — 4,10 і на успіх Баварії за 1,88. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Чемпіонат Німеччини відновиться цікавим матчем, в якому чинний чемпіон і головний фаворит сезону Баварія зіграє на виїзді з РБ Лейпциг. Мюнхенці лідирують у турнірній таблиці і в новому матчі спробують відірватися від переслідувачів, а ось «Бики» на своєму полі, навпаки, прагнуть скоротити це відставання. Останні роки суперники результативно грали в очних зустрічах, тож є велика надія побачити у новому матчі велику кількість голів. Логічним вибором у цьому випадку буде ставка на Тотал більше (3,5) за 2,10.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0