Арсенал проти Манчестер Юнайтед. Чи зможуть гості знову обіграти канонірів?

У неділю, 22 січня, на стадіоні "Емірейтс Стедіум" відбудеться матч "Арсенал" - "Манчестер Юнайтед" в рамках 21-го туру англійської Прем'єр-ліги.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Арсенал" – "Манчестер Юнайтед".

Арсенал

Арсенал в останньому турі чемпіонату Англії зумів зміцнити лідерство, скориставшись осічкою Манчестер Сіті. «Каноніри» впевнено розібралися з «Тоттенхемом» у принциповому поєдинку, а легкість, з якою підопічні Мікеля Артети взяли три очки в такому, здавалося б, складному матчі, підтверджує амбіції команди боротися за чемпіонський титул.

На черзі у «Арсеналу» ще одне складне випробування, до якого варто добре підготуватися всій команді та особисто іспанському наставнику лондонців. «Каноніри» програли «Манчестер Юнайтед» у першому раунді і спробують взяти реванш у нового головного суперника вдома. Перемога в такій грі могла відкрити «Арсеналу» прямий шлях до золотих медалей чемпіонату Англії.

Манчестер Юнайтед

Манчестер Юнайтед проводить найкращий відрізок сезону, команда видала чудову переможну серію, повернулася в четвірку лідерів турнірної таблиці, але головною подією стала перемога над Манчестер Сіті в останньому турі АПЛ. «Червоні дияволи» зуміли наприкінці гри зробити фірмовий камбек і взяти дуже важливі три очки.

Успіх в останньому турі чемпіонату дозволив команді Еріка тен Хега повернутися в чемпіонську гонку, адже тепер Манчестер Юнайтед відстає від лідера Прем'єр-ліги на 9 очок і в разі перемоги в очній грі піде далі зменшити цей розрив. Немає сумнівів, що "червоні дияволи" приїдуть до Лондона за трьома очками і зроблять усе можливе, щоб перемогти "канонірів" вдруге в цьому сезоні.

Арсенал проти Манчестер Юнайтед

Арсенал проти Манчестер Юнайтед факти

  • «Манчестер Юнайтед» переміг «Арсенал» з рахунком 3-1 у першому турі цього сезону чемпіонату;
  • У трьох з п'яти останніх матчів між командами в чемпіонаті Англії була ставка на овер (2,5);
  • Крім того, у трьох з останніх п'яти ігор між суперниками була зроблена ставка на те, що заб'ють обидві команди;
  • "Манчестер Юнайтед" виграв два з останніх п'яти матчів проти "Арсенала" в Прем'єр-лізі;
  • Переможна серія «Манчестер Юнайтед» у всіх турнірах тепер становить дев’ять матчів поспіль;
  • Арсенал не програє в англійській Прем'єр-лізі вже 12 матчів поспіль.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Відома серед любителів футболу букмекерська компанія 1xbet пропонує своїм гравцям такі коефіцієнти на центральний матч 21-го туру чемпіонату Англії: на перемогу «Арсеналу» можна поставити 1,94, на нічию — 3,38, на перемога Манчестер Юнайтед за 3,83. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Це буде центральний матч не лише нового раунду англійської Прем’єр-ліги, а й, мабуть, усього першого раунду, адже проти нього зіграють лідер чемпіонату та команда, яка набрала хороший хід і повернулася до чемпіонської гонки. один одного. Принциповості цьому протистоянню додає той факт, що єдиної поки що поразки «Арсеналу» в цьому розіграші Прем’єр-ліги завдав «Манчестер Юнайтед». Обидві команди знаходяться у відмінній формі, і вболівальники очікують від їхнього двобою видовищної та результативної гри. Логічним вибором у цьому випадку була б обережна ставка на «обидві команди заб’ють» за 1,69.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0