Герта – Вольфсбург. Скільки голів буде забито в цьому матчі?

У вівторок, 24 січня, на стадіоні «Олімпіаштадіон» у Берліні відбудеться матч «Герта» — «Вольфсбург» у рамках 17-го туру німецької Бундесліги.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Герта" – "Вольфсбург".

Герта

«Герта» посідає останнє місце в турнірній таблиці і виступає в нинішній кампанії вкрай непереконливо. Берлінці не застрахувалися від потрапляння в небезпечну зону, і кожна нова осічка може суттєво вплинути на турнірну таблицю команди та залишити шанс залишитися в Бундеслізі цього сезону.

Звісно, кожна нова домашня гра – це шанс для «Герти» взяти важливі три очки та піднятися на кілька рядків у таблиці. Поєдинок проти «Вольфсбурга» стане саме такою можливістю, і в новій зустрічі господарі повинні зіграти максимально ефективно та агресивно в атаці.

Вольфсбург

Напередодні перерви на чемпіонаті світу в Катарі «Вольфсбург» здобув чудову чотириматчеву переможну серію, під час якої команда піднялася на вершину турнірної таблиці за межами зони Кубка єврокубків. Якщо «вовки» продовжуватимуть перемагати, то дуже скоро зможуть претендувати як мінімум на місце в Лізі Європи в наступній кампанії.

У наступному матчі «Вольфсбург» не буде фаворитом, але точно захоче скористатися непереконливою формою суперника. Невідомо, яку тактику оберуть гості на найближчу зустріч, але свої шанси біля чужих воріт у них точно будуть, і питання лише в тому, як ними розпорядиться Вольфсбург.

Герта – Вольфсбург

Герта – Вольфсбург: факти

  • Минулого сезону в Німеччині «Вольфсбург» переміг «Герту» з рахунком 2:1, інша гра завершилася внічию 0:0;
  • Лише в двох з останніх п’яти матчів між командами Бундесліги була зроблена ставка на тотал більше (2,5);
  • У трьох з п'яти останніх матчів між суперниками була ставка на те, що заб'ють обидві команди;
  • Герта не може обіграти Вольфсбург у Бундеслізі вже чотири матчі поспіль.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Популярна серед футбольних уболівальників букмекерська компанія 1xbet пропонує своїм гравцям такі котирування на такий матч 17-го туру чемпіонату Німеччини: на перемогу «Герти» можна поставити 2,55, на нічию — 3,40, на перемогу Вольфсбурга за 2,85. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Це буде протистояння приблизно рівних за класом команд, і перемогти в такому матчі можуть як господарі, так і гості. Турнірна таблиця змушує гравців Герти ризикувати вдома, а Вольфсбург спробує наблизитися до єврокубкової зони. Тож у мотивації обох суперників у такій зустрічі сумнівів немає. Перспективним варіантом прогнозу є ставка на Тотал більше (3) за 2,50.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0