Баварія – Кельн. Чи зробить Баварія ще один крок до титулу?

У вівторок, 24 січня, на стадіоні «Альянц Арена» відбудеться поєдинок «Баварія» — «Кельн» у рамках 17-го туру німецької Бундесліги.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Баварія" проти "Кельн".

Баварія

Мюнхенська «Баварія» впевнено лідирує в турнірній таблиці чемпіонату Німеччини і з кожним новим туром намагатиметься збільшити відставання від найближчих переслідувачів. Баварія досі підтверджує статус головного фаворита сезону, незважаючи на не найпереконливішу гру на старті сезону.

Вдома Баварія в кожному матчі грає на перемогу, тому в наступному турі підопічні Юліана Нагельсманна докладуть максимум зусиль, щоб порадувати вболівальників. Саме господарі повинні грати з позиції сили і будуть володіти ініціативою протягом більшої частини гри.

Кельн

Кельн знаходиться в кінці турнірної таблиці Бундесліги і розчарував своїх уболівальників в останніх турах. Якщо команда не зможе знайти свою гру та покращити результати, то незабаром вона потрапить у зону вильоту та боротиметься за збереження місця в еліті німецького футболу цього сезону.

У новому матчі Кельн буде явним аутсайдером, якому доведеться стрибнути вище голови, щоб розраховувати на позитивний для себе результат. Останні роки «козли» невдало грають з «Баварією» і навряд чи в майбутньому матчі зможуть змінити для себе невдалу тенденцію в іграх з мюнхенцями.

Баварія – Кельн

Баварія – Кельн: факти

  • У минулому сезоні чемпіонату Німеччини "Баварія" двічі обіграла "Кельн" - 3:2 і 4:0;
  • В останніх шести матчах між командами в чемпіонаті Німеччини була ставка на тотал більше (2,5);
  • У чотирьох з останніх п'яти зустрічей між суперниками робилася ставка на те, що заб'ють обидві команди;
  • Баварія виграла дев'ять з останніх дев'яти поспіль матчів проти Кельна в німецькій Бундеслізі.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Відома серед футбольних уболівальників букмекерська компанія 1xbet пропонує своїм гравцям такі коефіцієнти на цей матч 17-го туру чемпіонату Німеччини: на перемогу «Баварії» можна поставити 1,23, на нічию — 7,80, на перемога Кельна з неймовірними 10,5. Встановіть додаток 1xbet app і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Баварія по праву є фаворитом майбутнього матчу і розраховує взяти вдома нові три очки, які допоможуть їй у боротьбі за чемпіонський титул. Кельну буде дуже важко протистояти чинному чемпіону на виїзді і головним завданням гостей буде вистояти і не пропустити швидкий м'яч. В останні роки зустрічі суперників радують великою кількістю забитих м'ячів, тому логічним вибором буде ставка на Тотал більше (4) за 2,04.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0