Майнц – Боруссія Д. Чи візьмуть «Джмелі» три очки?

У середу, 25 січня, на стадіоні "Опель Арена" відбудеться матч "Майнц" - "Боруссія" в рамках 17-го туру німецької Бундесліги.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Майнц – Боруссія Д

Майнц

Майнц чудово розпочав цей сезон у Німеччині, але перед чемпіонатом світу в Катарі команда мала жахливу серію з трьох поразок і опустилася до середини турнірної таблиці. Тому хоча «Майнц» і є типовим середняком Бундесліги, якому буде складно піднятися вище, але й потрапляти в зону вильоту він не повинен.

У новому домашньому матчі господарі спробують показати свій найкращий футбол, щоб відібрати очки в однієї з найкращих німецьких команд. На своєму стадіоні «Майнц» може порадувати місцевих уболівальників, команда явно планує грати сміливо вперед і шукатиме свої шанси.

Боруссія Д

"Джмелі" перед чемпіонатом світу в Катарі програли два матчі поспіль і опустилися на невисоку для себе шосту сходинку в турнірній таблиці Бундесліги. Звісно, зараз команда вже не думає про боротьбу за титул, а головне її завдання – повернутися до четвірки лідерів чемпіонату Німеччини.

Найближчим часом дортмундська «Боруссія» потребує покращення своєї гри та результатів, адже зовсім скоро команда відновить матчі в Лізі чемпіонів і неясно, чи зможе команда успішно виступати на двох фронтах одночасно. Майбутня гра з «Майнцем» — хороша нагода для «джмелів» взяти важливі три очки.

Майнц – Боруссія Д

Майнц – Боруссія D: факти

  • У минулому сезоні чемпіонату Німеччини "Боруссія" двічі обіграла "Майнц" - 3:1 і 1:0;
  • Лише в двох з останніх п’яти матчів між командами Бундесліги була зроблена ставка на тотал більше (2,5);
  • У трьох з п'яти останніх матчів між суперниками була ставка на те, що заб'ють обидві команди;
  • Дортмундська "Боруссія" виграла три з останніх п'яти матчів проти "Майнца" в Бундеслізі.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Відома серед футбольних уболівальників букмекерська компанія 1xbet пропонує своїм клієнтам такі коефіцієнти на цей матч 17-го туру німецької Бундесліги: на перемогу «Майнца» можна поставити 2,75, на нічию — 3,90, на перемога Боруссії Д за 2,40. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Як бачимо, букмекери вважають «Боруссію» фаворитом цього матчу, але віддають гостям лише невелику перевагу. Дійсно, вдома «Майнц» виглядає дуже конкурентоспроможною командою, яка здатна дати гідний бій супернику будь-якого рівня. Але все ж останніми роками «джмелі» вдало грали проти «Майнца», вигравши останні три стикових матчі. Гості в цій зустрічі будуть більш мотивовані, тому логічним вибором буде ставка на перемогу «Боруссії» за 2,33.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0