Лорьян проти Ренна. Чи перервуть господарі серію без перемог вдома?

27 січня в матчі 20-го туру першої ліги Франції на стадіоні «Стад дю Мустуар» (Лор'ян) поміряються силами клуби «Лор'ян» і «Ренн».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Лор'ян" проти "Ренна".

Лор'ян

Лор'ян програв останній матч, на виїзді команда програла Марселю 1:3. Підопічні Режи Ле Брі провели зустріч під другим номером, команда сподівалася зловити суперника на помилках. Спочатку така тактика спрацювала, оскільки Моффі вдалося вивести гостей вперед. Але надалі удача відвернулася від «рибалок», ще до перерви «біло-сині» відігралися. У другому таймі "хеки" зовсім обм'якли, так що "провансальці" змогли їх добити.

Лор'ян посідає 7-е місце в чемпіонаті з 32 очками та різницею м'ячів 31:29.

Ренн

В останній зустрічі успіху домігся "Ренн", який вдома з мінімальним рахунком переграв "Парі Сен-Жермен" з рахунком 1:0. Підопічні Бруно Женезіо не змогли нав'язати червоно-синім свої умови, тож команді довелося відбивати атаки гостей. Господарі тривалий час сиділи в обороні, лише зрідка переходили в атаку. У підсумку одна з таких атак була успішною, Траоре вивів команду вперед. Надалі «червоно-чорним» не важко було довести зустріч до перемоги на класі.

"Ренн" посідає 5-е місце в чемпіонаті з 37 очками та різницею м'ячів 36:20.

Лорьян проти Ренна

Лорьян проти Ренна факти

  • В останніх 3 матчах Лорьян в Лізі 1 було забито більше 2,5 голів.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери перед матчем віддають перевагу гостям. Котирування на успіх Лорьяна склали 3,60. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 3,65. Котирування зупинилися на Victoria Rennes, на рівні 1,93. Букмекерська контора чекає від французьких команд результативного футболу. Букмекерська контора 1xbet пропонує робити ставки на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт - 1.95, «Тотал більше 2.5» з лапками - 1.76. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Лор'ян в останніх зустрічах діє не найкращим чином, команда не може витримати свій ритм, який демонструвала перед паузою в чемпіонаті. «Ренн» стабільний, команда вже впритул підійшла до лідера групи. Хлопці Женезіо переможуть у найближчій грі, «червоно-чорні» за рахунок рівня гри та стабільності навіть на виїзді зможуть віднести три очки кризовим «рибалкам»: перемога Ренна – 1,93.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0