РБ Лейпциг – Штутгарт. Чи візьмуть «Бики» три очки вдома?

У п'ятницю, 27 січня, на Red Bull Arena відбудеться поєдинок РБ Лейпциг - Штутгарт в рамках 18-го туру німецької Бундесліги.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "РБ Лейпциг" – "Штутгарт".

РБ Лейпциг

Перед Чемпіонатом світу в Катарі «Бики» зробили чудовий хід, а після відновлення сезону в Бундеслізі зуміли відібрати очки у чинного чемпіона Баварії. Тому зараз РБ Лейпциг по праву вважається одним із претендентів на потрапляння в зону Ліги чемпіонів.

Особливо важливі для команди домашні матчі зі слабшими суперниками, в яких вона просто не має права на осічку. РБ Лейпциг не найкращим чином розпочав поточний сезон, але після зміни тренера команда оговталася і, схоже, готова продовжувати перемагати.

Штутгарт

У "Штутгарта" складна ситуація, адже команда знаходиться в зоні вильоту і з кожним новим туром її позиція в турнірній таблиці чемпіонату Німеччини погіршується. З іншого боку, загроза вильоту з Бундесліги може спонукати гравців команди зібратися і підвищити результативність.

У новому матчі «Штутгарт» буде відвертим аутсайдером, який зіграє на виїзді з більш сильним і незручним суперником. Гості цілком здатні зробити сенсацію у майбутній зустрічі, але для цього команді потрібно показати хорошу гру біля чужих воріт і надійно зіграти в захисті.

РБ Лейпциг – Штутгарт

РБ Лейпциг – Штутгарт факти

  • У матчі першого туру цього розіграшу чемпіонату Німеччини «Штутгарт» і «РБ Лейпциг» зіграли внічию 1:1;
  • Лише в одному з останніх п'яти матчів між командами була ставка на тотал більше (2,5);
  • Також лише в одному з п'яти останніх матчів між суперниками була ставка на те, що заб'ють обидві команди;
  • РБ Лейпциг виграв чотири з останніх п'яти матчів проти Штутгарта в Бундеслізі.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Дуже популярна букмекерська компанія 1xbet пропонує своїм гравцям такі коефіцієнти на цей матч чергового туру німецької Бундесліги: на перемогу РБ Лейпциг можна поставити 1,55, на нічию 4,60, на перемогу Штутгарта 5,70. Встановіть додаток 1xbet app і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

«РБ Лейпциг» досяг значного прогресу в останніх турах, і домашня зустріч проти одного з аутсайдерів Бундесліги є чудовою можливістю для команди взяти ще три очки. Саме «Бики» в такому поєдинку будуть грати першим номером і з позиції сили, а завдання «Штутгарта» — це, перш за все, надійна гра біля своїх воріт. Гостям теж дуже потрібні очки, тому сидіти в обороні всі 90 хвилин їм немає сенсу. Хорошим вибором буде ставка на Тотал більше (3) за 2,05.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0