Баварія – Айнтрахт. Чи підтвердять господарі статус фаворита?

У суботу, 28 січня, на стадіоні «Альянц Арена» відбудеться поєдинок «Баварії» та «Айнтрахта» в рамках 18-го туру німецької Бундесліги.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Баварія" – "Айнтрахт".

Баварія

Після відновлення сезону в чемпіонаті Німеччини Баварії вдалося втратити очки в матчі проти РБ Лейпциг, але ця осічка не вплинула на лідерство команди в турнірній таблиці. Підопічні Юліана Нагельсманна розраховують почати нову переможну серію, щоб закріпитися на першій позиції.

У новому домашньому поєдинку «Баварія» спробує показати себе з усіх сил і взяти всі три очки. Мюнхенцям дуже важливо створити комфортний відрив від найближчих переслідувачів, щоб за кілька тижнів правильно розподілити сили своїх гравців у чемпіонаті Німеччини та Лізі чемпіонів.

Айнтрахт

«Айнтрахт» є одним з переслідувачів «Баварії» в поточному розіграші чемпіонату Німеччини, команда входить до четвірки лідерів турнірної таблиці і розраховує за підсумками сезону потрапити в зону Ліги чемпіонів. Зустріч проти найкращої команди Бундесліги має показати готовність «орлів» підтвердити свої амбіції.

У майбутньому матчі «Айнтрахту» буде важко вчепитися за якісь очки, але завдяки злагодженій та дисциплінованій грі на всіх ділянках поля гості цілком здатні засмутити фаворита. І навіть гра другим номером у такому матчі може допомогти команді отримати позитивний результат.

Баварія – Айнтрахт

Баварія проти Айнтрахта факти

  • У матчі першого туру цього розіграшу чемпіонату Німеччини «Баварія» розгромила «Айнтрахт» з рахунком 6:1;
  • У чотирьох з останніх п'яти матчів між командами Бундесліги ставка на тотал більше (2,5) прийшла відразу;
  • У трьох з п'яти останніх матчів між суперниками була ставка на те, що заб'ють обидві команди;
  • Баварія виграла три з останніх п'яти матчів проти Айнтрахта в Бундеслізі.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Відома серед шанувальників німецького футболу букмекерська компанія 1xbet пропонує своїм гравцям такі коефіцієнти на цей матч чергового туру чемпіонату Німеччини: на перемогу Баварії можна поставити 1,34, на нічию – 6,40, а на перемогу Айнтрахта - за 7,50. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

«Баварія» традиційно вважається фаворитом у кожному матчі німецької Бундесліги, і домашня зустріч проти «Айнтрахта» Франкфурта не стала винятком. Ймовірно, мюнхенці хочуть якомога швидше закрити питання із завоюванням чергового чемпіонського титулу, тому в новій грі спробують порадувати своїх уболівальників позитивним результатом. Різниця в класі повинна грати вирішальну роль, тому логічним вибором в даному випадку буде ставка на фору 1 (-1,5) за 1,88.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0