Жирона проти Барселони. Чи продовжать підопічні Хаві свою переможну серію?

28 січня в рамках 19-го туру іспанської Прімери на стадіоні «Монтівіллі Сіті» (Жирона) зустрінуться команди «Жирона» і «Барселона».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Жирона – Барселона

Жирона

Жирона припинила семиматчеву безпрограшну серію в Ла Лізі, поступившись на виїзді Вільярреалу з рахунком 0:1 в останньому турі чемпіонату. Підопічні Мішеля не поспішали в атаку, команда вважала за краще діяти в обороні. План на гру жирондистів почав руйнуватися в другому таймі, коли команда залишилася в меншості, Буено був видалений з поля. «Біло-червоним» майже вдалося встояти, однак перед фінальним свистком у їхні ворота був призначений пенальті, який господарі реалізували.

Жирона посідає 11 місце в турнірній таблиці з 21 очком і різницею м'ячів 26:28.

Барселона

Барселона продовжила успішну серію в Ла Лізі до восьми матчів, обігравши вдома Хетафе з рахунком 1:0. У першому таймі підопічні Хаві повністю домінували над суперником, команда активно йшла в атаку, завдяки чому вже на 35-й хвилині Педрі вивів "синьо-гранатових" вперед. Після перерви каталонці продовжили діяти в тому ж дусі, господарі намагалися зміцнити перевагу. При цьому «сині» більше не помилялися, тож «синьо-гранатовим» довелося задовольнятися малим.

Барселона лідирує в Лізі, набравши 44 очки в 17 матчах, з різницею м'ячів 36:6.

Жирона проти Барселони

Жирона – Барселона факти

  • Барселона не пропускала в 12 з останніх 15 ігор Ла Ліги;
  • У 5 з останніх 6 матчів Барселони в Лізі було забито менше 2,5 голів.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери вірять в черговий успіх каталонців. Котирування Вікторії Жирони становили 5,60. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 4,30. Котирування зупинилися на перемозі Барселони на рівні 1,54. Букмекери чекають результативного футболу від іспанських команд. Букмекерська компанія 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2,5» коефіцієнт - 2,09, «Тотал більше 2,5» з лапками - 1,69. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

«Жирона» завдяки останнім успіхам покращила свої позиції в Прикладі, команда підвищила шанси залишитися в еліті. Барселона в оптимальному стані, каталонці налаштовані виграти титул. В очній зустрічі підопічні Хаві переможуть, «синьо-гранатові» навіть на виїзді зможуть взяти три очки, підтвердивши свій рівень та амбіції: перемога «Барселони» – 1,56.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0