Вільяреал – Райо Вальєкано. Чи продовжить «субмарина» успішну серію?

30 січня в матчі 19-го туру іспанської Прімери зустрінуться команди Вільярреал і Райо Вальєкано. Матч відбудеться на арені Сьюдад де Валенсія (Валенсія).

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Вільяреал" - "Райо Вальєкано".

Вільярреал

Вільярреал не програє 5 турів поспіль у чемпіонаті, в останньому матчі команда вдома з мінімальним рахунком обіграла Жирону з рахунком 1:0. Підопічним Кіке Сетьєна просто не щастило на полі, суперник вміло захищався. Навіть коли гості були в меншості, «жовта підводний човен» не стала через це ближче до перемоги. Уже в додатковий час Морено зіпсував шанс на перемогу, не реалізувавши пенальті. Та все ж удача була на боці "жовтих", буквально перед фінальним свистком Парехо відзначився з точки.

Вільяреал посідає 5-е місце в чемпіонаті з 31 очком і різницею м'ячів 21:13.

Райо Вальєкано

Райо Вальєкано знову зазнав невдачі в чемпіонаті, в останньому турі на своїй території команда поступилася Реал Сосьєдаду з рахунком 0:2. Підопічні Андоні Іраоли провели дуже слабкий перший тайм, не тільки «бджоли» провалилися в атаці, але й гості двічі прорвали їхню оборону. Після перерви «гіганти» змогли перехопити ініціативу, почавши дедалі частіше набігати на атаки. У цій ситуації "біло-синім" не було сенсу ризикувати позицією, вони замкнулися на воротах, і не дали "бджолам" відігратися.

Райо Вальєкано посідає 9 місце в чемпіонаті з 26 очками та різницею м'ячів 24:22.

Вільяреал – Райо Вальєкано

Факти про матч Вільяреал – Райо Вальєкано

  • Вільярреал не зазнав поразки в останніх 5 матчах Ла Ліги.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Фаворитами зустрічі букмекери бачать господарів поля. Котирування Вікторії Вільяреал становили 1,71. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 3,75. Котирування зупинилися на перемозі Райо Вальєкано на рівні 4,60. Букмекери не знають, чого очікувати від клубів щодо результативності. Букмекерська компанія 1xbet пропонує робити ставки на коефіцієнт «Тотал менше 2,5» - 1,82, «Тотал більше 2,5» з лапками - 1,88. Встановіть додаток 1xbet app і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Вільярреал продовжує рух вперед, команда поступово наздоганяє лідерів. Райо Вальєкано втратив форму, клуб вже опустився в середину турнірної таблиці. У найближчому матчі підопічні Сетьєна переможуть, «жовта субмарина» вдома зможе розправитися з «гігантами», які сумували, продовжуючи свій підйом у Ла Лізі: перемога Вільярреала – 1,70.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0