Нант проти Марселя. Яка команда перерве свою безпрограшну серію?

1 лютого в матчі 21-го туру французької Ліги 1 зустрінуться команди «Нант» і «Марсель». Матч відбудеться на "Божуар Арені" (Нант).

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Нант" – "Марсель".

Нант

Нант не програє вже шість турів поспіль у чемпіонаті, в останньому матчі команда на виїзді розігралася з Клермоном – 0:0. Підопічні Антуана Комбуара в першому таймі діяли на полі скромніше, команді не вдалося перехопити ініціативу. Варто зазначити, що господарі теж не блищали результатами, не щоразу загрожуючи воротам «канарок». У підсумку за весь матч жодна з команд не створила небезпечного моменту, тож нічия стала цілком закономірною.

Нант з 22 очками посідає 13 місце в турнірній таблиці з різницею м'ячів 21:24.

Марсель

Марсель завершує з очками восьмий матч поспіль, цього разу "провансальці" на своїй території зіграли внічию з Монако 1:1. Підопічні Ігоря Тудора активно проводили зустріч, команда весь час атакувала. Водночас у першому таймі Олімпік помилився, Верету випадково зрізав м'яч у власні ворота. Надалі "біло-сині" продовжили йти вперед, вже в дебюті другого тайму Санчесу вдалося відновити рівновагу. Зрештою, ініціатива постійно переходила з рук в руки, але визначити переможця не вдалося.

Марсель посідає 3 місце в чемпіонаті з 43 очками та різницею м'ячів 40:17.

Нант проти Марселя

Факти про матч "Нант" - "Марсель".

  • Менше 2,5 голів у 6 з останніх 7 ігор Нанта сезону;
  • «Нант» не зазнав поразки в останніх 8 матчах сезону;
  • Марсель не програє в останніх 9 матчах сезону.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Переможцями зустрічі букмекери бачать гостей. Котирування на успіх Нанта склали 4,20. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 3,70. Котирування зупинилися на перемозі Марселя, на рівні 1,89. Букмекерська контора не знає, чого очікувати від команд щодо результативності. Букмекерська контора 1xbet пропонує робити ставки на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт - 1.94, «Тотал більше 2.5» з лапками - 1.90. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

«Нант» гідний останніх зустрічей, у команди є потенціал поборотися за місце в єврокубковій зоні. Марсель виступає в хорошому темпі, нав'язуючи боротьбу за титул паризького гранда. Обидві команди зараз у чудовій формі. Зустріч вийде цікавою, але не результативною, «канарки» зіграють на своїх силах, а «провансальці» зайвий раз ризикувати не будуть: тотал під 2,5 – Під 2,5 – 1,94.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0