Челсі проти Фулхема. Чи розпочнуть «сині» нову переможну серію?

"Челсі" зіграє з "Фулхемом" у п'ятницю, 3 лютого, на "Стемфорд Брідж" у 22-му турі англійської Прем'єр-ліги.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Челсі" проти "Фулхема".

Челсі

Челсі зіграв унічию 0:0 з Ліверпулем в останньому турі англійської Прем'єр-ліги, після чого отримав додатковий час на відпочинок, оскільки команда вилетіла з усіх кубкових змагань Англії. Тому "синім" варто підійти до гри з "Фулхемом" з новими силами та в гарному настрої.

Вдома "Челсі" докладе всіх зусиль, щоб повернутися на переможний шлях і порадувати своїх уболівальників. З перших хвилин у складі Грема Поттера очікують головного зимового новачка колективу Михайла Мудрика, який відмінно проявив себе в останньому дебютному матчі.

Фулхем

«Фулхем» посідає високе для себе сьоме місце в турнірній таблиці чемпіонату Англії і випереджає своїх майбутніх головних суперників. Лондонці дійсно проводять дуже сильний сезон, не визнають авторитетів і намагаються брати очки в матчах навіть проти найсильніших суперників.

Останні два матчі в АПЛ дачники програли, але суперниками стали грізні Ньюкасл і Тоттенхем. У «Фулхема» складний календар матчів у чемпіонаті, адже майбутня зустріч теж не буде легкою прогулянкою для команди. Тим не менш, у першому турі гості обіграли «синіх» і знову спробують здивувати суперника.

Челсі проти Фулхема

Челсі проти Фулхема факти

  • «Фулхем» несподівано переміг «Челсі» з рахунком 2-1 у першому раунді цього сезону ліги;
  • Челсі виграв чотири з п'яти останніх матчів Прем'єр-ліги проти Фулхема;
  • Тільки в двох з останніх п'яти матчів між командами була ставка на тотал більше (2,5);
  • Крім того, лише в двох з п'яти останніх матчів між суперниками була ставка на те, що заб'ють обидві команди.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Відома серед футбольних уболівальників букмекерська компанія 1xbet пропонує своїм клієнтам такі коефіцієнти на цей матч 22-го туру АПЛ між Челсі та Фулхемом: на Челсі можна поставити 1,61, на нічию – 4,12, на Фулхем за 5,76. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Поточна турнірна таблиця зобов'язує "Челсі" перемагати в кожному матчі, щоб покращити своє становище і наблизитися до єврокубкової зони. Команда Поттера далека від досконалості, але зимові новачки синіх могли б допомогти їм почати грати в найкращий футбол. Фулхем несподівано обіграв Челсі в першому турі, тож тепер сині спробують взяти реванш у суперника вдома. Настав час перемагати господарів, тому цікавим вибором у цьому випадку буде ставка на фору 1 (-1) за 2,04.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0