Сассуоло проти Аталанти. Бергамаски продовжать безпрограшну серію?

4 лютого в рамках 21-го туру італійської Серії А на арені "Мапей - Чітта-дель-Тріколоре" (Реджо-нель-Емілія) зустрінуться команди "Сассуоло" і "Аталанта".

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Сассуоло" проти "Аталанти".

Сассуоло

Сассуоло перервав 8-матчеву серію без перемог в чемпіонаті Італії, здобувши виїзну перемогу над Міланом з рахунком 5:2. Підопічні Алессіо Діонісі лише вперше діяли трохи нервозно, адже господарі активно йшли в атаку. Надалі «чорно-зелені» зібралися, тричі розписавшись у воротах «дияволів» ще до перерви. У другому таймі гості не відсиділися в обороні, спокійно добивши суперника. У складі "чорно-зелених" забивали Дефрель, Фраттезі, Берарді, Лор'єнте та Матеус Енріке.

Сассуоло посідає 16 місце в чемпіонаті з 20 очками та різницею м'ячів 23:31.

Аталанта

У чемпіонаті "Аталанта" не програє вже п'ять турів поспіль, в останньому матчі команда вдома перемогла "Сампдорію" з рахунком 2:0. Підопічні Джан П'єро Гасперіні в першому таймі мали тотальну перевагу над "моряками", контролюючи м'яч 71% ігрового часу. Така діяльність не була марною, «богиня» змогла відкрити рахунок. У другому таймі господарі зміцнили перевагу, лише потім знизивши темп. Голи за "королеву провінцій" забили Мехле та Лукман.

Аталанта займає 3-е місце в Серії А з 38 очками та різницею м'ячів 39:23.

Сассуоло проти Аталанти

Сассуоло проти Аталанти: факти

  • Аталанта забила щонайменше 2 голи в останніх 6 матчах Серії А;
  • Сассуоло пропустив щонайменше 2 голи в 5 з останніх 6 матчів Серії А;
  • Аталанта не програвала в останніх 5 матчах Серії А.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери віддають перевагу неаполітанцям. Котирування Вікторії Сассуоло становили 3,55. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 3,75. На успіх Аталанти котирування зупинилися на рівні 2,04. Букмекери чекають від італійських клубів результативного футболу. Букмекерська компанія 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт 2.31, «Тотал більше 2.5» з лапками - 1.59. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Сассуоло не збирається здаватися, команда буде активно боротися за місце в еліті. Аталанта продовжує стабільно набирати очки, команда вже закріпилася в групі лідерів. У найближчій зустрічі підопічні Гасперіні переможуть, «Бергамоти» навіть зможуть переграти «чорно-зелених», які зараз не в найкращій формі: перемога «Аталанти» – 2.04.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0