Ельче – Вільяреал. Чи вдасться господарям здобути першу перемогу в чемпіонаті?

4 лютого в матчі 20-го туру іспанської Ла Ліги на «Мануель Мартінес Валеро Арена» (Ельче) поміряються силами клуби «Ельче» і «Вільярреал».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Ельче" – "Вільярреал".

Ельче

Ельче поки що не вигравав поточну Ла Лігу, команда перебуває на сумній ділянці з 19 матчів. В останньому турі чемпіонату підопічні Пабло Мачіна на виїзді зазнали поразки від "Севільї" з рахунком 0:3. «Зелено-смугасті» невдало розпочали зустріч, дозволивши господарям вийти вперед. Вже на 41-й хвилині гості були в меншості, Бігас отримав червону картку. "Зелено-білі" не відразу оговталися від шоку, тож севільці ще до перерви довели рахунок до розгромного. Після перерви гості нічого не змогли придумати, знову змирилися з поразкою.

Ельче займає останнє місце в чемпіонаті з 6 очками та різницею м'ячів 12:39.

Вільяреал

Вільярреал перервав п'ятиматчеву безпрограшну серію в чемпіонаті, програвши в останньому турі на своїй території з мінімальним рахунком Райо Вальєкано 0:1. Підопічні Кіке Сетьєна, як господарі, активно йшли вперед, команда володіла м'ячем 62% ігрового часу. Варто зазначити, що такий тиск результатів не приніс, оскільки «гіганти» вміло оборонялися. Вже в середині другого тайму «жовта субмарина» припустилася однієї помилки, «бджоли» забили гол, який господарі не змогли відіграти.

Вільяреал посідає 5 місце в чемпіонаті з 31 очком і співвідношенням м'ячів 21:14.

Ельче – Вільяреал

Ельче – Вільяреал: факти

  • Ельче не зміг виграти останні 19 матчів Ла Ліги;
    В останніх 3 матчах Ліги Вільяреал забив менше 2,5 голів.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери віддають перевагу гостям. На успіх Ельче котирування становили 4,90. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 3,85. Котирування зупинилися на Вікторії Вільяреал, на рівні 1,71. Букмекер не знає, чого очікувати від іспанців у плані гри. Букмекерська контора 1xbet пропонує робити ставки на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт 1.89, «Тотал більше 2.5» з котируванням - 1.91. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Ельче на турнірі не блищить, "зеленосмугасті" є головним кандидатом на виліт. Вільярреал виглядає набагато краще, але після останньої невдачі команді потрібно надолужувати згаяне. Господарі вже можуть готуватися до Сегунди, тому зупинити підопічних Сетьєна їм навряд чи вдасться, «жовта субмарина» не зазнає проблем з набранням трьох очок навіть на виїзді: перемога Вільярреала – 1,72.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0