Боруссія Дортмунд – Фрайбург. Чи продовжать «Джмелі» свою переможну серію?

У суботу, 4 лютого, на стадіоні "Сігнал Ідуна Парк" відбудеться поєдинок "Боруссія" Дортмунд - "Фрайбург" в рамках 19-го туру німецької Бундесліги.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Боруссія Дортмунд" проти "Фрайбург".

Боруссія Дортмунд

Боруссія в останньому турі чемпіонату Німеччини на виїзді перемогла "Байєр" і продовжила переможну серію до трьох матчів. Зимова пауза «джмелям» явно пішла на користь, команда повернулася з новими силами і, схоже, готова повернути втрачені позиції, а також зберегти місце в четвірці лідерів турнірної таблиці.

Попереду у дортмундської «Боруссії» ще один важливий домашній матч, в якому вона зіграє з прямим конкурентом за місце під сонцем. Важливим фактором для господарів у цій зустрічі буде підтримка домашніх уболівальників, але нинішня форма «джмелів» дозволяє їм розраховувати на всі три очки після 90 хвилин гри.

Фрайбург

Фрайбург в останньому домашньому матчі обіграв Аугсбург і продовжує боротьбу за місце в зоні Ліги чемпіонів. Команда посідає п'яте місце, але якщо їй вдасться виграти кілька матчів, вона може повернутися в топ-4 і боротися за найвищі місця в поточному чемпіонаті Німеччини.

Для «Фрайбурга» новий матч проти «Боруссії» у наступному турі багато в чому може стати вирішальним, який визначить подальші перспективи команди в Бундеслізі. Гості, очевидно, приїдуть до Дортмунда за очками і намагатимуться нав'язати супернику свою гру, створюючи небезпечні моменти біля чужих воріт.

Боруссія Дортмунд – Фрайбург

Боруссія Дортмунд проти Фрайбурга факти

  • Дортмундська "Боруссія" розгромила "Фрайбург" з рахунком 3:1 у матчі першого туру поточного чемпіонату Німеччини;
  • В останніх п'яти матчах між командами в чемпіонаті Німеччини була ставка на тотал більше (2,5);
  • У чотирьох з останніх п'яти матчів між суперниками була зроблена ставка на те, що заб'ють обидві команди;
  • Боруссія Дортмунд виграла три з останніх п'яти матчів проти Фрайбурга в Бундеслізі;
  • Борусія Д виграла три останні матчі німецької Бундесліги.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Відома серед футбольних уболівальників букмекерська компанія 1xbet пропонує своїм клієнтам такі коефіцієнти на цей матч нового туру німецької Бундесліги: на перемогу «Боруссії» можна поставити 1,66, на нічию — 4,30, на перемога Фрайбурга за 5,00. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Це буде протистояння сусідів по турнірній таблиці чемпіонату Німеччини, які мають однакову кількість очок. Тож для кожного із суперників такий матч – це не лише можливість взяти три очки та покращити своє становище, а й шанс загальмувати одного із конкурентів. В останні роки матчі між «Боруссією» та «Фрайбургом» радують видовищною та результативною грою, тому логічним вибором у цьому випадку буде ставка на «Тотал овер» (3).

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0