Рома проти Емполі. Чи продовжать гості безпрограшну серію в Серії А?

4 лютого у матчі 21-го туру італійської Серії А на «Олімпіко Арені» (Рим) поміряються силами клуби «Рома» та «Емполі».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Рома проти Емполі

Рома

Рома припинила шість матчів безпрограшної серії в Серії А, програвши 1-2 на виїзді Наполі в останньому турі. Підопічні Жозе Моурінью провели дуже слабкий перший тайм, через що господарі навіть вийшли вперед. Уже після перерви римляни прискорилися, в середині відрізку, зумівши відновити рівновагу, спробував Ель-Шаараві. Надалі «вовки» сподівалися зберегти хоча б нічию, але неаполітанці на це не погодилися, вирвавши перемогу буквально в останніх атаках.

Рома посідає 6-е місце в турнірній таблиці з 37 очками та різницею м'ячів 26:18.

Емполі

Емполі не програє вже шість турів поспіль, в останньому матчі команда на своїй території переломила гру з Торіно 2:2. Підопічні Паоло Дзанетті провели хорошу зустріч, зуміли відкрити рахунок ще в першому таймі. Після перерви "сині" продовжили йти вперед, зрештою зміцнивши свою перевагу. Але в самій кінцівці господарі розслабилися, тим самим дозволивши «бикам» відновити рівновагу. Голи за "синіх" забили Луперто та Марін.

Емполі посідає 10 місце в чемпіонаті, набравши 26 очок, різниця м'ячів 19:24.

Рома проти Емполі

Рома проти Емполі факти

  • Емполі не зазнав поразки в останніх 6 матчах Серії А.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери бачать домашній успіх римлян. Котирування Вікторії Роми становили 1,52. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 4,30. На успіху Empoli котирування зупинилися на позначці - 6,60. Букмекери не знають, чого очікувати від італійських клубів у плані гри. Букмекерська компанія 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт 1.87, «Тотал більше 2.5» з лапками - 1.90. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

У минулому турі «Рома» не впоралася з лідером, тепер команда спробує добитися домашнього успіху. «Емполі» виступає добре, команда регулярно набирає очки в поточному відрізку сезону. У римському матчі виграють «Вовки», хлопці Моурінью вдома знайдуть підхід до сильніших «синіх»: перемога «Роми» - 1,52.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0