Реал Сосьєдад – Вальядолід. Чи продовжать господарі безпрограшну серію в Ла Лізі?

5 лютого в рамках 20-го туру іспанської Прімери на «Реал Арені» (Сан-Себастьян) зустрінуться «Реал Сосьєдад» і «Вальядолід».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Реал Сосьєдад" проти "Вальядоліда".

Реал Сосьєдад

Реал Сосьєдад не програє вже сім зустрічей поспіль у чемпіонаті Іспанії, в останньому турі команда на виїзді розділила очки з Реалом 0:0. Підопічні Іманола Альгуасіля віддали м'яч господарям, сама команда вирішила провести зустріч під другим номером, сподіваючись на контратаки. Варто зазначити, що план "блакитно-білих" не спрацював, мадридці зовсім не помилилися. При цьому гості також чудово показали себе в захисті, тож нічия стала цілком закономірною.

Реал Сосьєдад посідає 3 місце в турнірній таблиці з 39 очками та різницею м'ячів 28:18.

Вальядолід

Вальядолід перервав серію з п'яти поразок поспіль в Ла Лізі, в останньому поєдинку обігравши вдома Валенсію з мінімальним рахунком 1:0. Підопічні Пачета показали не найкращий результат лише в першому таймі, команді потрібен був час, щоб налаштуватися на суперника. Вже після перерви «біло-фіолетові» почали діяти гостріше, змушуючи «помаранчевих» помилятися. У підсумку перед фінальним свистком удача посміхнулася господарям, Ларін пробив точно в створ.

Вальядолід посідає 17 місце в чемпіонаті з 20 очками та різницею м'ячів 14:28.

Реал Сосьєдад – Вальядолід

Реал Сосьєдад – Вальядолід: факти

  • У 8 з останніх 10 матчів Реал Сосьєдад Ліги було забито менше 2,5 голів;
  • Реал Сосьєдад не програє в останніх 7 матчах Ліги.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери вірять в успіх господарів. Успіх «Реал Сосьєдад» оцінили в 1,42. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 4,50. Котирування зупинилися на Victoria Valladolid, близько 8.00. Результативного футболу букмекер не очікує. Букмекерська контора 1xbet пропонує робити ставки на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт - 1.82, «Тотал більше 2.5» з лапками - 1.99. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

«Реал Сосьєдад» переконливий, у 2023 році команда показує, що здатна поборотися за медалі. Вальядолід набагато скромніший, перед командою стоїть завдання залишитися в еліті. У найближчому матчі переможуть підопічні Альгуасіля, «біло-сині» завдяки найкращим умовам, а також фактору домашніх трибун впевнено розійдуться з аутсайдером: Реал Сосьєдад переможе з гандикапом 1 (-1,5) - 2,24. .

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0