Байєр проти Монако. Чи вдасться німцям вдома?

16 лютого "Байєр" і "Монако" зійдуться в 1/16 фіналу плей-офф ЛЄ. Матч відбудеться на BayArena (Леверкузен).

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Байєр" проти "Монако".

Байєр

Байєр відверто провалив початок євросезону, команда взагалі ризикувала залишитися поза весняною частиною. Справа в тому, що на груповому етапі Ліги чемпіонів леверкузенці виступили дуже невдало, лише у другому турі хлопці Хабі Алонсо змогли здобути перемогу над мадридським Атлетіко (0:2). Надалі ситуація для «фармацевтів» склалася вкрай невдало, команда була останньою. Лише в останньому матчі німцям вдалося уникнути повного провалу, команда зіграла внічию з Брюгге 0:0. У підсумку «Байєр» посів третє місце в групі B з 5 очками, таким чином вийшовши в LE.

На внутрішній арені німці не претендують на високі місця, і можуть зосередитися на єврокубках.

Монако

«Монако» вже багато сезонів намагається повернутися на футбольний Олімп, але команді постійно чогось не вистачає. Цей сезон "червоно-білі" також почали невдало, команда вилетіла з кваліфікації Ліги чемпіонів, після чого не найкращим чином показала себе в ЛЄ. Буквально в останній грі підопічні Філіпа Клемента зуміли покращити своє становище, вдома команда перемогла «Црвену Звезду» з рахунком 4:1. Героєм зустрічі у складі монегасків виявився Фолланд, який оформив хет-трик. Монако зайняв 2-е місце в групі H з 10 очками та співвідношенням м'ячів 9:8.

Монегаски в Лізі 1 борються за медалі.

Байєр проти Монако

Байєр проти Монако факти

  • Байєр не зміг виграти останні чотири матчі в єврокубках;
  • Монако не програвав у європейських змаганнях у двох останніх зустрічах.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери віддають перевагу німецькому клубу в найближчій зустрічі. Котирування Вікторії Баєр склали 1,83. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 3,85. На успіх Монако котирування зупинилися на позначці 4.30. Букмекери чекають голів від команд. Букмекерська компанія 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт - 2.10, «Тотал більше 2.5» з лапками - 1.71. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Байєр добре повернувся за сезон, команда має намір покращити ситуацію в Бундеслізі та добре грати в Європі. «Монако» в цілому виглядає добре, команда в хорошій формі, хоча французам не вистачає стабільності. Підопічні Хаві Алонсо виграють домашній матч, «фармацевти» непогано виступають перед своїми трибунами, що підтверджують: перемога «Байєра» - 1,83.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0