Спартак – Краснодар. Чи продовжать москвичі успішну серію в міжсезоння?

6 лютого в матчі 2-го туру Зимового кубка РПЛ зустрінуться команди «Спартак» Москва і «Краснодар». Поєдинок відбудеться на "Аль-Нахайян Арені" (Абу-Дабі).

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Спартак» – «Краснодар».

Спартак

Спартак впевнено провів першу половину сезону, команда пішла на паузу на другій позиції Прем'єр-ліги, а також зуміла вийти в плей-офф Кубка країни. Вже в міжсезонні червоно-білі взяли участь у двох спарингах, вигравши в них. Непогано підопічні Гільєрмо Абаскаля стартували в зимовому Кубку РПЛ, обігравши в першому турі «Ростов» з рахунком 1:0 по пенальті. «Гладіатори» провели матч потужніше, але розімкнути оборону «комбінаторів» їм все одно не вдалося. У підсумку довелося пробивати пенальті, тут «червоно-білі» виявилися успішнішими.

У квартеті «Спартак» посідає 2 місце, набравши 2 очки.

Краснодар

Краснодар показує посередній результат, у першій частині чемпіонату команда йшла на 8-му етапі. У Кубку Росії удача була на боці "чорно-зелених", які з першого місця зуміли вийти в основний раунд. Чудово підопічні Володимира Івіча стартували в зимовому Кубку РПЛ, обігравши в дебютному матчі «Сочі» з рахунком 1:0. «Бики» захопили ініціативу з перших хвилин, завдяки чому зуміли вийти вперед навіть у середині стартового відрізку, намагався Панталеан. Надалі краснодарці продовжували атакувати, але до голів вже не доходили. Наприкінці другого відрізка "барси" залишилися в меншості, тож "бики" спокійно грали на перемогу.

«Краснодар» займає 1 місце в групі, набравши максимум 3 очки.

Спартак – Краснодар

Спартак - Краснодар факти

  • «Спартак» не має поразок у 2023 році;
  • Краснодар не програє і не поступається в 2023 році.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери віддають перевагу москвичам. Котирування на успіх краснодарців склали 3,15. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 3,80. Котирування зупинилися на Вікторії Спартак, на рівні 2,18. Букмекер чекає голів від російських клубів. Букмекерська контора 1xbet пропонує робити ставки на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт - 2.23, «Тотал більше 2.5» з лапками - 1.58. Встановіть додаток 1xbet app і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

«Спартак» у хорошій формі, команда ставить перед собою амбітні цілі, як у зимовому турнірі, так і в чемпіонаті. «Краснодар» також має намір боротися за найвищі місця, тому клуб викладеться по максимуму навіть на цьому турнірі. Обидві команди не програють у міжсезоння, надійно грають від захисту. Тому в очній зустрічі російських клубів голів чекати не варто: тотал менше 2,5 - 2,23.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0