ПСЖ проти Баварії. Чи продовжить Баварія свою переможну серію в турнірі?

14 лютого в матчі 1/8 фіналу плей-офф Ліги чемпіонів зустрінуться команди ПСЖ і Баварія. Матч відбудеться на "Парк де Пренс" (Париж).

Наші експертні прогнози та аналіз матчу ПСЖ – Баварія

ПСЖ

Парі Сен-Жермен продовжує підтверджувати звання одного з найсильніших клубів Європи, парижани зібрали потужну команду, перед якою стоїть завдання завоювати престижний трофей. У цьому розіграші Ліги чемпіонів червоно-сині без проблем вийшли з групи, команда фінішувала у другому етапі, випередивши за додатковими показниками «Бенфіку». У вирішальному матчі підопічні Крістофа Гальтьє на виїзді перемогли італійський Ювентус з рахунком 2:1. Голи за парижан забили Мбаппе і Мендес.

У Лізі 1 лідирує ПСЖ, але суперники не відстають.

Баварія

Мюнхенська «Баварія» також завжди значиться одним із претендентів на перемогу, свій високий статус німці неодноразово підтверджували. І цього разу підопічні Юліана Нагельсманна безпомилково пройшли груповий раунд, розігравшись в останньому матчі з «Інтером» — 2:0. Баварці домінували на полі в кожному ігровому моменті, що дозволяло червоним не переживати за результат. У підсумку «південці» забили два голи, Павард і Шупо-Мотінг виклалися на славу, поставивши таким чином крапку в протистоянні. Баварія стала першою у своєму квартеті, набравши максимальні 18 очок.

Мюнхенці, як і майбутній суперник, лідирують у таблиці свого чемпіонату.

ПСЖ проти Баварії

ПСЖ проти Баварії факти

  • ПСЖ жодного разу не програвав у поточній Лізі чемпіонів;
  • Баварія виграла всі шість матчів поточної Ліги чемпіонів.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери віддають мінімальну перевагу збірній Франції. Для ПСЖ котирування становили 2,38. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 3,75. Котирування зупинилися на перемогу Баварії на рівні 2,75. Букмекери чекають результативного футболу у виконанні грандів. Букмекерська компанія 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 3,5» коефіцієнт - 1,72, «Тотал більше 3,5» з лапками - 2,09. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Парі Сен-Жермен впевнено рухається до своєї мети, команда все-таки не втрачає надії на здобуття трофею. Баварія сильна у всіх зустрічах, мюнхенці цілком здатні продовжувати домінувати на турнірі. У матчі двох топ-суперників складно виділити фаворита, у Парижі плеяда виконавців, у Мюнхені склад не гірший, до того ж більш зіграний. Очікую цікаве протистояння між командами, в якому вони порадують забитими м’ячами: тотал понад 3,5 – 2,09.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0