Ювентус проти Нант. Чи зможуть французи дати бій "Старій синьйорі"?

16 лютого в матчі 1/16 фіналу плей-офф Ліги Європи на «Альянц Арені» (Турин) поміряються силами клуби «Ювентус» і «Нант».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Ювентус" – "Нант".

Ювентус

Ювентус не може забрати в свій актив першу частину цього сезону, команда не змогла потрапити в плей-офф Ліги чемпіонів, пропустивши вперед Бенфіку і ПСЖ. Загалом підопічні Массіміліано Аллегрі діяли вкрай невдало, у шести поєдинках зуміли здобути лише одну перемогу над Маккеєм Хайфою (3:1). У час, що залишився, «чорно-білі» виступали в ролі хльостників, роздаючи очки суперникам. У минулому турі "стара синьйора" вдома зазнала поразки від "Парі Сен-Жермен" з рахунком 1:2. Ювентус посів третє місце в квартеті H, набравши лише 3 очки.

Зазнавши невдачі в Європі, Туринці добре виступили в Італії. Однак на початку 2023 року клуб позбавили 15 очок через фінансові махінації, і тепер Ювентусу нема за що ловитися в Серії А.

Нант

Нант невдало вийшов у груповий етап Ліги Європи, після чотирьох турів команда заробила лише 3 очки, що не вселяло оптимізму у вболівальників. Варто відзначити, що підопічні Антуана Комбуара не здалися, команда вхопилася за шанс пройти далі. Спочатку "канарки" змогли зламати опір Карабаху 2:1, після чого в останньому двобої французи виявилися сильнішими за грецький Олімпіакос 2:0. Завдяки завершальному поштовху "Нант" зумів піднятися на друге місце в групі G, маючи 9 очок "Канарки" вперед.

Проваливши першу частину сезону в Лізі 1, «канарки» в 2023 році демонструють чудові результати, піднявшись до середини таблиці.

Ювентус проти Нант

Ювентус – Нант факти

  • Ювентус програв останні три гри в Європі;
  • Більше 2,5 голів у 5 із 6 матчів Ювентуса в поточних єврокубках;
  • У 4 з 6 матчів «Нанта» в поточних єврокубках було забито понад 2,5 голи.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери не сумніваються в успіху туринців. Для Ювентус Вікторія котирування становили 1,41. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 4,80. На успіх Нанта котирування зупинилися на позначці - 8,20. Букмекери не знають, чого чекати від команд щодо результатів. Букмекерська компанія 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт - 1.91, «Тотал більше 2.5» з лапками - 1.87. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

У Ювентуса немає завдань в Італії, тому більше уваги можна приділити Лізі Європи. Нант – скромна команда навіть на рівні Ліги 1, вихід у плей-офф єврокубків – це вже непоганий результат для канарок. Італійці є фаворитами пари, але вважаю, що поразки чекати не варто, та й забитих м'ячів багато. Обидві команди вміють добре захищатися: тотал менше 2,5 – 1,91.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0