Севілья проти ПСВ. Чи вдасться голландцям перемогти в Іспанії?

16 лютого в рамках 1/16 фіналу плей-офф Ліги Європи на «Рамон Санчес Пісхуан Арена» (Севілья) зустрінуться команди «Севілья» і ПСВ.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Севілья» проти ПСВ

Севілья

Севілья в першій половині нинішнього сезону діяла вкрай невдало на всіх фронтах, через що тренерський міст клубу навіть покинув Хулен Лопетегі. Наразі команду очолює Хорхе Сампаолі, але він так і не зміг витягнути червоно-білих із поля. Щодо єврокубків, то свій шлях севільці почали з групового етапу Ліги чемпіонів, де команда ледве вчепилася за третє місце. Лише завдяки перемозі над «Копенгагеном» (3:0) «Нервіонс» вдалося уникнути фіаско, тому клуб отримав шанс реабілітуватися вже в Лізі Європи.

Севільці провалили сезон в Іспанії і борються за збереження місця в Ла Лізі.

ПСВ

ПСВ розпочав свій шлях у кваліфікації Ліги чемпіонів, але команда не змогла подолати вирішальний раунд, пропустивши далі Рейнджерс. Підопічні Рууда ван Ністелроя вирушили підкорювати Лігу Європи, де на груповому етапі команда показала гідний результат. Червоно-білі фінішували у другому рядку квартету А, поступившись лише лондонському «Арсеналу». У вирішальному матчі «селяни» на виїзді виявилися сильнішими за Буде-Глімт 2:1. Гостям спочатку пощастило, адже самі норвежці випадково зрізали м'яч у власні ворота. Надалі, додав ПСВ, Бакайоко поставив крапку в протистоянні.

Голландці після нового року нестабільні, втративши лідерство в Ередивізі, часто втрачаючи очки на раптовій арені.

Севілья проти ПСВ

Факти про севілью проти ПСВ

  • Більше 2,5 голів було забито в 4 з 6 матчів Севільї в поточних єврокубках.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери віддають невелику перевагу в Іспанії господарям поля. Для Вікторії Севілья котирування становили 2,40. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 3,45. На успіху ПСВ котирування зупинилися на позначці 3.00. Букмекери чекають голів від європейських команд. Букмекерська компанія 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт - 1.94, «Тотал більше 2.5» з лапками - 1.83. Встановіть додаток 1xbet app і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Обидві команди проводять не найкращі сезони. Севілья після нового року трохи поправила свої справи в Прімері, але все ще ризикує вилетіти. ПСВ, навпаки, часто втрачає очки у 2023 році, де має досягти впевненого успіху. Стабільність – це не ці команди, але все ж думаю, що іспанці приділятимуть більше уваги внутрішнім змаганням, тому фаворит пари – ПСВ. Думаю, нідерландці не поступляться: ПСВ не програє – Х2 – 1,57.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0