Арсенал – Брентфорд. Чи вдасться «канонірам» повернутися на переможний шлях?

"Арсенал" зустрінеться з "Брентфордом" у суботу, 11 лютого, на стадіоні "Емірейтс" у 23-му турі англійської Прем'єр-ліги.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Арсенал" – "Брентфорд".

Арсенал

Арсенал в останньому турі чемпіонату Англії поступилися на виїзді «Евертону» і ця поразка стала лише другою для команди в поточному розіграші АПЛ. Цікаво буде подивитися, як команда Мікеля Артети відреагує на несподівану втрату очок і чи вдасться відновитися в новому матчі.

«Арсенал» як і раніше лідирує в турнірній таблиці чемпіонату Англії, але кожну нову осічку лондонців використовуватимуть їхні головні суперники з Манчестера. Тому «Арсеналу» важливо стабільно перемагати в матчах на своєму стадіоні, адже вся боротьба за золоті медалі ще попереду.

Брентфорд

«Брентфорд» сміливо можна назвати однією з кращих команд поточної англійської Прем'єр-ліги, ця команда займає перше місце в турнірній таблиці і стабільно радує своїх уболівальників. Крім того, "бджоли" давно не програвали в АПЛ і явно мають намір продовжити безпрограшну серію.

Нова зустріч з лідером чемпіонату Англією стане ще одним серйозним випробуванням для Брентфорда в цьому сезоні. У першому турі команда без шансів програла «канонірам» і тепер спробує взяти реванш у суперника. Враховуючи хорошу форму гостей, вони цілком здатні зробити ще одну сенсацію в чемпіонаті.

Арсенал – Брентфорд

Арсенал проти Брентфорд факти

  • У матчі першого туру цього розіграшу англійської Прем'єр-ліги "Арсенал" переміг "Брентфорд" з рахунком 3:0;
  • У чотирьох з п'яти останніх матчів між командами була зроблена ставка на тотал більше (2,5);
  • У двох з останніх п'яти ігор між суперниками була зроблена ставка на те, що заб'ють обидві команди;
  • Брентфорд не програє вже дев'ять матчів АПЛ.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Популярна серед любителів футболу букмекерська компанія 1xbet пропонує своїм гравцям такі коефіцієнти на цей матч 23-го туру чемпіонату Англії: на перемогу «Арсеналу» можна поставити 1,40, на нічию – 4,92, на успіх Брентфорд - за 8,33. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Ще один цікавий матч в АПЛ, в якому Арсенал спробує реабілітуватися перед своїми вболівальниками за поразку в минулому турі. На черзі у лідера Прем'єр-ліги ще один непростий суперник, який давно не програвав у чемпіонаті та перебуває у дуже хорошій формі. Гості цілком здатні створити серйозні проблеми фавориту і можуть розраховувати хоча б на один свій забитий гол. Тому хорошим вибором у цьому випадку буде ставка на «обидві команди заб’ють» за 1,93.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0