Вест Хем проти Челсі. Яка команда виграє наступне лондонське дербі?

У суботу, 11 лютого, на Олімпійському стадіоні в Лондоні відбудеться матч між Вест Хемом і Челсі в рамках 23-го туру англійської Прем'єр-ліги.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Вест Гем" проти "Челсі".

Вест Хем

Вест Хем знаходиться в кінці таблиці англійської Прем'єр-ліги і бореться за збереження місця в англійській футбольній еліті цього сезону. У минулому турі "молотобійці" зуміли відібрати очки у "Ньюкасла" на виїзді та продовжили безпрограшну серію у всіх турнірах.

У новому матчі команді Девіда Мойєса доведеться докласти набагато більше зусиль, щоб набрати очки. Вест Хем буде аутсайдером вдома, але підтримка домашніх уболівальників може стати важливим фактором для команди в майбутній грі. Навіть граючи під другим номером, молотобійці однозначно матимуть свої шанси біля чужих воріт.

Челсі

"Челсі" продовжує непереконливо виступати в поточному сезоні англійської Прем'єр-ліги, навіть якщо команда не програє вже три тури поспіль. "Сині" зіграли внічию з "Ліверпулем" в одному з останніх турів, а потім не змогли перемогти "Фулхем" вдома.

Команда Грема Поттера знаходиться в середині турнірної таблиці, і ця позиція точно не відображає її реальної сили. За останні два трансферні вікна "Челсі" витратив багато грошей на нових гравців, але поки кадровий склад не вплинув позитивно на гру "синіх".

Вест Хем проти Челсі

Вест Гем проти Челсі факти

  • «Челсі» переміг «Вест Гем» з рахунком 2-1 у першому турі цієї гри чемпіонату;
  • У трьох з останніх п'яти матчів між командами Прем'єр-ліги була ставка на тотал більше (2,5);
  • Лише два з останніх п'яти матчів між суперниками в Прем'єр-лізі включали ставку на те, що заб'ють обидві команди:
  • Челсі виграв чотири з останніх п'яти матчів проти Вест Хема в Прем'єр-лізі;
  • Обидві команди не програють по три матчі в усіх турнірах.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Популярна серед любителів футболу букмекерська компанія 1xbet пропонує своїм клієнтам такі коефіцієнти на таке лондонське дербі в рамках 23-го туру англійської Прем'єр-ліги: на Вест Гем можна поставити 3,42, на нічию - 3,37, на Челсі - 3,37. 2.22. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Нове лондонське дербі в рамках Чемпіонату Англії, в якому обом суперникам є за що боротися і потрібно грати виключно на перемогу. І «Вест Гем», і «Челсі» повинні покращити свої позиції в турнірній таблиці, тому від обох команд варто очікувати активної гри в атаці. Але все-таки клас гравців гостей набагато вищий, і останніми роками вони часто перемагали «Молотобойців» в стикових матчах. Тому логічним вибором у даному випадку видається ставка на перемогу Челсі за 2,27.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0