Клермон проти Марселя. Чи вдасться господарям відібрати очки у фаворита?

11 лютого в матчі 23-го туру французької Ліги 1 на «Габріель Монп'є Арена» (Клермон-Ферран) поміряються силами клуби «Клермон» і «Марсель».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Клермон проти Марселя

Клермон

Клермон перервав п'ятиматчеву безпрограшну серію в чемпіонаті Франції, поступившись в останньому матчі вдома Монако з рахунком 0:2. Підопічні Паскаля Гастіана повністю провалили зустріч, менше ніж за 15 хвилин команда пропустила два голи у власні ворота. До кінця відрізка гості взагалі нічого не могли придумати, за весь час не завдавши жодного удару. Після перерви "синьо-гранатові" почали діяти гостріше, але пробити оборону "монегасків" їм не вдалося.

Клермон посідає 11 місце в чемпіонаті з 30 очками та різницею м'ячів 24:29.

Марсель

Марсель перервав дев'ятиматчеву безпрограшну серію в чемпіонаті, програвши в останньому турі Ніцці з рахунком 1:3. Підопічні Ігоря Тудора намагалися активно атакувати, але в першому таймі «біло-сині» припустилися помилок, дозволивши «орлам» двічі розписатися у своїх воротах. Після перерви "провансальці" продовжили шукати своє щастя в атаці, в результаті за годину ігрового часу гол відзначився Малиновський. Варто відзначити, що для успіху цього було недостатньо, гості відстояли перевагу.

Марсель посідає друге місце в чемпіонаті з 46 очками та різницею м'ячів 43:20.

Клермон проти Марселя

Факти Клермона проти Марселя

  • Клермон не зміг забити в останніх 3 матчах Ліги 1;
  • В останніх 3 матчах Клермонта в Лізі 1 було забито менше 2,5 голів.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Фаворитами матчу букмекери бачать гостей. Котирування успіху Клермона становили 4,70. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 3,70. Котирування зупинилися на Victoria Marseille, на рівні 1,77. Букмекер не очікує від французів результативного футболу. Букмекерська контора 1xbet пропонує робити ставки на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт - 1.81, «Тотал більше 2.5» з лапками - 2.00. Встановіть додаток 1xbet app і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Клермон показує непоганий результат, команда закріпилася в середині таблиці, завдання на сезон майже виконано. Марсель спіткнувся в останньому турі, дозволивши ПСЖ вийти в лідери в боротьбі за титул. Тудорівці виграють у найближчій зустрічі, «провансальці» зможуть переграти господарів, які знизилися навіть на виїзді: перемога Марселя – 1,75.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0