Валенсія проти Атлетика. Чи зруйнують кажани своє занурення?

11 лютого в матчі 21-го туру іспанської Прімери зустрінуться команди Валенсії та Атлетіка. Матч відбудеться на "Месталья Арена" (Валенсія).

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Валенсія" проти "Атлетика".

Валенсія

Валенсія вже 6 турів поспіль не може перемогти в Ла Лізі, в останньому матчі команда програла на виїзді Жироні з мінімальним рахунком 0:1. Підопічні Вороного в першому таймі не змогли нав'язати свої умови господарям, клуб виглядав відверто слабшим. Після перерви "кажани" повністю впали, дозволивши "жирондистам" вийти вперед. Лише після пропущеного голу "помаранчеві" пожвавилися, але виправити становище так і не зуміли.

"Валенсія" посідає 16-е місце в турнірній таблиці з 20 очками та співвідношенням м'ячів 25:24.

Атлетік

Атлетік показав відмінний результат в останньому матчі чемпіонату, впевнено розібравшись вдома з Кадісом 4:1. У першому таймі підопічні Ернесто Вальверде зіграли потужно, команда забила три голи, пропустивши у відповідь лише один. На початку другої половини матчу "червоно-білі" залишилися в меншості, другу жовту картку отримав Бершиш. Навіть у неповному складі господарям вистачило сил не тільки встояти, але навіть збільшити перевагу. Голи за "левів" забили Санчет (хет-трик) і Альварес.

Атлетик посідає 7 місце в Ла Лізі з 29 очками та різницею м'ячів 29:21.

Валенсія проти Атлетика

Валенсія проти Атлетіка: факти

  • Валенсія зіграла внічию в першому таймі та програла в матчі в останніх 3 іграх Ла Ліги;
  • Валенсія не забила в останніх 3 матчах Ла Ліги;
  • Валенсія програла 5 з останніх 6 матчів Ла Ліги;
  • В останніх 3 матчах Ліги Валенсії було забито менше 2,5 голів.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери дають невелику перевагу гостям. Котирування на успіх Валенсії склали 3,00. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 3,20. Котирування зупинилися на Victoria Athletic на позначці 2.43. Букмекерська контора не очікує голів від іспанських клубів. Букмекерська контора 1xbet пропонує робити ставки на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт - 1.64, «Тотал більше 2.5» з котируванням - 2.17. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Валенсія продовжує падіння, команда підійшла до небезпечної межі. "Кажани" ризикують покинути еліту іспанського футболу. Атлетик набагато переконливіший, клуб може поборотися за місця в єврокубковій зоні. Хлопці Вальверде переможуть в очній зустрічі, "леви" не зазнають проблем з ослабленими "кажанами" навіть на виїзді: перемога Атлетика - 2,44.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0