Вердер Бремен – Боруссія Д. Чи порадує матч великою кількістю голів?

У суботу, 11 лютого, на стадіоні «Везерштадіон» відбудеться матч між бременським «Вердером» і «Боруссією» в рамках 20-го туру німецької Бундесліги.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Вердер" проти "Боруссії"

"Вердер" Бремен 

Вердер виграв два матчі поспіль у чемпіонаті Німеччини та трохи покращив своє становище в турнірній таблиці. Бременці – міцний середняк німецької Бундесліги, якому буде важко вчепитися за місце в єврокубковій зоні, але боротьба за виліт команді явно не загрожує.

Попереду у «Вердера» важкий матч у чемпіонаті, в якому команді, очевидно, доведеться зіграти набагато сильніше, ніж у попередніх турах, щоб забрати всі три очки. У першому турі Музиканти зуміли несподівано обіграти Боруссію Д на виїзді, тож тепер спробують зробити це на рідному стадіоні.

Боруссія Д

Дортмунд також мав дуже хороші результати в лізі: «Бамблбіз» виграли чотири матчі поспіль і повернули собі місце в топ-4 турнірної таблиці, перемістившись на третю позицію. Якщо дортмундська «Боруссія» продовжить переможний хід, то цілком може кинути виклик «Баварії» в боротьбі за чемпіонський титул.

Для «Боруссії Д» вкрай важливо стабільно набирати очки в цьому відрізку сезону, адже зовсім скоро команда відновить виступи в Лізі чемпіонів і неясно, чи зможуть «джмелі» гідно виступити у двох важливих турнірах на Водночас. Тож у новому матчі проти бременського «Вердера» завданням гостей буде взяти наступні три очки.

Вердер Бремен – Боруссія Д

Вердер Бремен – Боруссія D: факти

  • У матчі першого туру нинішнього розіграшу Бундесліги бременський Вердер переміг Боруссію Д з рахунком 3:2;
  • У чотирьох з останніх п'яти матчів між командами у всіх турнірах була зроблена ставка на тотал більше (2,5);
  • Також у чотирьох з п'яти останніх матчів між суперниками була ставка на те, що заб'ють обидві команди;
  • Боруссія Дортмунд виграла три з останніх п'яти матчів проти бременського Вердера у всіх турнірах;
  • Борусія Д виграла останні чотири матчі поспіль у чемпіонаті Німеччини.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Відома серед футбольних уболівальників букмекерська компанія 1xbet пропонує своїм клієнтам такі коефіцієнти на цей матч двадцятого туру німецької Бундесліги: на перемогу «Вердера» можна поставити 3,80, на нічию — 4,50, на перемога Боруссії Д за 1,82. Встановіть додаток 1xbet app і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Дуже цікава гра в рамках нового раунду чемпіонату Німеччини, в якій між собою зіграють команди, які зробили вдалий хід. І «Вердер», і «Боруссія» в найближчому матчі докладуть максимум зусиль, щоб продовжити переможну серію в Бундеслізі і навряд чи оберуть оборонну модель гри для такого протистояння. Історично матчі між цими командами радували великою кількістю голів, тому немає сенсу винаходити велосипед, і логічним вибором у цьому випадку буде ставка на тотал більше (3) за 1,73.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0