Сельта проти Атлетіко. Чи продовжить «Мадрид» безпрограшну серію в чемпіонаті?

12 лютого в матчі 21-го туру іспанської Прімери зустрінуться команди «Сельта» та «Атлетіко». Матч відбудеться на арені Balaidos (Віго).

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Сельта" – "Атлетіко".

Сельта

Сельта видала серію з двох перемог поспіль у чемпіонаті, в останньому турі команда на виїзді обіграла Бетіс 4:3. Команди активно підійшли до зустрічі, забивши одна одній по 2 голи в першому таймі. Після перерви підопічні Карлоса Карвальяла активізувалися, зумівши ще двічі пробити оборону «зелено-білих». Лише після цього «кельти» видихнули, адже перемога вже була в їхній кишені. Голами у гостей відзначилися Вейга (дубль), Ларсен і Айду.

"Сельта" посідає 11 місце в турнірній таблиці з 23 очками та різницею м'ячів 22:32.

Атлетіко

Атлетіко не програє в Ла Лізі вже 4 тури поспіль, в останньому матчі мадридці вдома розійшлися миром з Хетафе 1:1. Підопічні Дієго Сімеоне впевнено провели зустріч, команда не дозволила гостям зробити зайвий крок. У підсумку за годину ігрового часу "матрацники" вийшли вперед, спробував Корреа. Надалі господарі продовжували домінувати на полі, але помилка під кінець зустрічі перекреслила всі їхні шанси на перемогу.

Атлетіко посідає 4 місце в турнірній таблиці Ла Ліги з 35 очками та різницею м'ячів 29:17.

Сельта проти Атлетіко

Факти про матч Сельта – Атлетіко

  • Атлетіко Мадрид не зазнав поразки в останніх 4 іграх Ла Ліги;
  • У 7 з останніх 8 матчів Атлетіко Ліги було забито менше 2,5 голів.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери віддають перевагу гостям. Успіх котирувань Сельти склав - 3,45. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 3,05. Котирування зупинилися на Atlético Victoria, на позначці 2.26. Букмекерська контора не очікує голів від іспанських клубів. Букмекерська контора 1xbet пропонує робити ставки на «Тотал менше 1.5» коефіцієнт - 2.47, «Тотал більше 1.5» з лапками - 1.50. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

«Сельта» показала непоганий результат в останніх турах, але зона вильоту не так вже й далеко від команди. Атлетіко не мріє про чемпіонство в нинішній компанії, перед командою стоїть завдання залишитися в зоні Ліги чемпіонів. Суперники непередбачувані щодо результату. Але в тому, що вони зможуть забити хоча б двічі, я впевнений: загальна сума понад 1,5 – 1,50.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0