Ліверпуль проти Евертона. Хто виграє принциповий матч?

У понеділок, 13 лютого, на стадіоні "Енфілд Роуд" відбудеться поєдинок "Ліверпуль" - "Евертон" у рамках 23-го туру англійської Прем'єр-ліги.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Ліверпуль" – "Евертон".

Ліверпуль

Ліверпуль в останньому турі чемпіонату Англії розгромно поступився на виїзді Вулверхемптону і продовжив серію непереконливих матчів. Підопічні Юргена Клоппа переживають складний період сезону, команда явно перебуває в кризі і поки не знає, як з неї вийти.

Червоні опустилися в середину турнірної таблиці і дуже далекі від повернення до боротьби за високі місця. Все йде до того, що наступного сезону команда не потрапить у єврокубки, якщо не покращить свої результати в наступних матчах. Домашнє дербі проти «Евертона» — ідеальна можливість для «Ліверпуля» нарешті повернутися на правильний шлях.

Евертон

Але «Евертон» в останньому матчі нарешті порадував своїх уболівальників, обігравши на своєму стадіоні лідера чемпіонату «Арсенал». Це перша перемога «Ірисок» з жовтня, яка була здобута під керівництвом нового наставника – Шон Дайш дебютував у новому клубі з переможним результатом.

У «Евертона» дуже складний календар матчів і після битви з «канонірами» їх чекає принципова зустріч з «Ліверпулем». Іриски знаходяться в зоні вильоту і ведуть відчайдушну боротьбу за виживання в цьому сезоні, тому вони повинні грати на перемогу в кожному новому матчі. І бій наступного раунду, звісно, теж не стане винятком.

Ліверпуль проти Евертона

Факти Ліверпуля проти Евертона

  • Евертон і Ліверпуль зіграли внічию 0-0 у першому турі цієї гри чемпіонату;
  • Лише в двох з останніх п’яти матчів між «Ліверпулем» і «Евертоном» робили ставку на те, що «обидві команди заб’ють»;
  • Крім того, лише в двох з останніх п'яти матчів між командами Прем'єр-ліги ставка на Тотал була більше (2,5);
  • Ліверпуль виграв лише два з останніх п'яти матчів Прем'єр-ліги проти Евертона;
  • Ліверпуль не перемагає в АПЛ вже чотири тури поспіль.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Відома серед шанувальників англійського футболу букмекерська компанія 1xbet пропонує своїм клієнтам такі коефіцієнти на цей відповідальний матч нового туру Прем’єр-ліги: на Ліверпуль можна поставити 1,49, на нічию – 4,52, на Евертон за 6,86. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Важливий і принциповий матч нового туру чемпіонату Англії, в якому давні суперники визначать статус найкращої команди Ліверпуля. Обидві команди проводять дуже невдалий сезон і поки що не виправдовують сподівань своїх уболівальників, але перемога в мерсисайдському дербі однозначно додасть настрою та мотивації одній із них. І «Ліверпуль», і «Евертон» потребують очок, тому від їхньої очної зустрічі можна очікувати безкомпромісної гри з гольовими моментами як у одного, так і в іншого. Перспективним вибором для прогнозу є ставка на «обидві команди заб'ють» за 1,87.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0