Реал проти Ельче. Чи зможуть гості зробити сенсацію?

15 лютого в матчі 21-го туру іспанської Прімери на арені «Сантьяго Бернабеу» (Мадрид) поміряються силами клуби «Реал» і «Ельче».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Реал" проти "Ельче".

Реал

Реал перервав серію з трьох матчів без поразок у Ла Лізі, в останньому турі мадридці несподівано програли на виїзді Мальорці з рахунком 0:1. Підопічні Карло Анчелотті потужно увійшли у зустріч, команда з перших хвилин показала, хто тут головний. Зайва самовпевненість зіграла з "вершковими" злий жарт, в середині першого тайму Фернандес випадково зрізав м'яч у свої ворота. Після перерви гості могли відігратися, але Асенсіо не реалізував пенальті. Надалі мадридці продовжили просуватися вперед, але пробити «острів'ян» їм не вдалося.

"Реал" посідає друге місце в чемпіонаті з 45 очками та різницею м'ячів 40:17.

Ельче

Ельче відсвяткував першу перемогу в поточному сезоні Ла Ліги, перемігши вдома Вільяреал з рахунком 3:1. Хлопцям Пабло Мачіна відверто пощастило, адже господарі вийшли вперед ще на 3-й хвилині. Пропущений гол порушив усі плани гостей, тож «жовта субмарина» була змушена ризикувати. Цим скористалися «зелені смуги», які в підсумку забезпечили комфортну перевагу над суперником. Героєм зустрічі у складі господарів став Міля, який оформив хет-трик.

Ельче займає останнє місце в турнірній таблиці з 9 очками та різницею м'ячів 15:40.


Реал проти Ельче факти

  • Реал Мадрид не програвав Ельче в останніх 10 очних матчах;
  • В останніх 4 іграх Ліги Реал Мадрид було забито менше 2,5 голів.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери не сумніваються в успіху "королівського клубу". На успіх «Реала» котирування становили 1,17. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 6,80. Котирування зупинилися на Victoria Elche, о 14.00. Букмекер чекає на результативний футбол. Букмекерська контора 1xbet пропонує робити ставки на «Тотал менше 3.5» коефіцієнт - 1.58, «Тотал більше 3.5» з котируванням - 2.18. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Реал часто втрачає очки, команда ризикує втратити шанси на титул в Прикладі. Причиною невдач мадридців є втома гравців, склад команди старий, а графік ігор щільний. Плюс зміни лідерів, не виправдовують надій. У минулому турі "Ельче" відсвяткував першу перемогу в сезоні, щоправда, це ніяк не вплинуло на становище клубу. У грі грандів і аутсайдерів не варто чекати сюрпризів. Підопічні Анчелотті вдома зобов'язані без проблем взяти три очки: перемога "Реала" з гандикапом (-1,5) - 1,51.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0