Астон Вілла - Арсенал. Чи зможуть "каноніри" перервати серію без перемог?

У суботу, 18 лютого, на стадіоні "Вілла Парк" відбудеться поєдинок "Астон Вілла" - "Арсенал" у рамках 24-го туру англійської Прем'єр-ліги.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Астон Вілла» – «Арсенал».

Астон Вілла

Астон Вілла в останньому турі чемпіонату Англії без шансів програла на виїзді Манчестер Сіті, але в цілому бірмінгемці покращили свої результати після зміни тренера і заслужено посідають місце в середині турнірної таблиці. Можна сміливо сказати, що в цьому сезоні боротьба за виживання підопічним Унаї Емері вже не загрожує.

У новому раунді «Бірмінгемці» спробують відібрати очки у лідера АПЛ, а на їхньому полі «Астон Вілла» точно матиме шанси біля чужих воріт. Іспанський наставник бірмінгемців обов'язково складе особливий план на таку важливу зустріч і підбере найсильніший на даний момент склад.

Арсенал

Арсенал після кількох невдалих матчів продовжує займати перше місце в турнірній таблиці Прем'єр-ліги, але тепер лідерство лондонців не таке беззаперечне. Каноніри сенсаційно поступилися Евертону, потім не змогли обіграти Брентфорд і досі переживають найважчий відрізок сезону.

Настав час «Арсеналу» повернутися на правильний шлях у майбутньому матчі, тому лондонські вболівальники очікують гарної гри від виїзної гри проти «Астон Вілли». Ще одна осічка цілком може поставити чемпіонські амбіції канонірів цього сезону під великий знак питання.

Астон Вілла - Арсенал

Факти про матч Астон Вілла – Арсенал

  • «Арсенал» переміг «Астон Віллу» з рахунком 2-1 у матчі першого туру цього сезону чемпіонату;
  • У трьох з п'яти останніх матчів між командами в чемпіонаті Англії була ставка на овер (2,5);
  • Лише в двох з п'яти останніх матчів між суперниками була ставка на те, що заб'ють обидві команди;
  • "Арсенал" виграв три з п'яти останніх матчів Прем'єр-ліги проти "Астон Вілли".

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Відома серед любителів футболу букмекерська компанія 1xbet пропонує своїм клієнтам такі котирування на такий матч 24-го туру чемпіонату Англії: на перемогу Астон Вілли можна поставити за 5,07, на нічию – за 3,82, а на перемогу Арсеналу – за 1,73. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

«Арсенал» є фаворитом майбутнього матчу, на думку букмекерів, у новому турі чемпіонату Англії «каноніри» спробують взяти три очки та реабілітуватися перед своїми вболівальниками за останні невдачі. Цей поєдинок буде вирішальним для менеджера Астон Вілли Унаї Емері, який у минулому очолював Арсенал, тому така зустріч точно не обіцяє гостям бути легкою. Господарям поля цілком під силу створити інтригу в цьому матчі, тому перспективним варіантом для ставки є «обидві команди заб'ють» за 1,84.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0