Сассуоло проти Наполі. Чи продовжать неаполітанці перемагати в Серії А?

17 лютого в матчі 23-го туру італійської Серії А зустрінуться Сассуоло і Наполі. Матч відбудеться на стадіоні «Арена Мапей» - «Чітта дель Триколоре» (Реджо-нель-Емілія).

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Сассуоло" проти "Наполі".

Сассуоло

Сассуоло вже чотири тури поспіль не програє в чемпіонаті, в останньому матчі команда на виїзді розігралася з Удінезе з рахунком 2:2. Підопічні Алессіо Діонізі роззявилися на самому початку зустрічі, через що удінці буквально повели в першій атаці. Чорно-золоті відразу перегрупувалися, зумівши відігратися. Ще до кінця відрізка команди обмінялися голами, після чого другий тайм пройшов у обопільній боротьбі. У гостей гол відзначився Енріке, ще один гол був забитий після автоголу.

Сассуоло посідає 15 місце в чемпіонаті з 24 очками та різницею м'ячів 26:33.

Наполі

Наполі збільшив переможну серію в чемпіонаті до 6 матчів, перемігши в останньому турі Кремонезе вдома з рахунком 3:0. Підопічні Лучано Спаллетті повністю домінували над суперником, завдяки чому зуміли відкрити рахунок ще в середині першого тайму. Після паузи «ослики» продовжили атаку, команда весь час рвалася вперед, без проблем дотиснувши скромного суперника. Точні удари Кварацхелія, Осімено та Ельмаса принесли неаполітанцям перемогу.

"Наполі" посідає перше місце в національному чемпіонаті з 59 очками при різниці м'ячів 54:15.

Сассуоло проти Наполі

Сассуоло проти Наполі факти

  • Наполі виграв останні 6 матчів у Серії А;
  • Наполі забив принаймні 2 голи в останніх 6 матчах Серії А;
  • Наполі перемагав у першому таймі та в матчі в 5 з останніх 6 матчів Серії А;
  • В останніх 3 матчах Наполі в Серії А було забито більше 2,5 голів.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Фаворитами зустрічі букмекери бачать гостей з Неаполя. Котирування Вікторії Сассуоло становили 5,60. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 4,30. На успіх Наполі котирування зупинилися на позначці 1,58. Букмекери чекають від італійських клубів результативного футболу. Букмекерська компанія 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт - 2.18, «Тотал більше 2.5» з лапками - 1.66. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Сассуоло вдалося зміцнити позиції в середині турнірної таблиці, тепер клуб спробує розвинути успіх. Наполі продовжує домінувати в Серії А, невідомо, хто може кинути виклик команді в боротьбі за скудетто. У найближчій грі, думаю, лідер сезону ще раз підтвердить свій клас: перемога «Наполі» з гандикапом 2 (-1) – 1,90.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0