Челсі проти Саутгемптона. Чи можуть «сині» нарешті перемогти?

У суботу, 18 лютого, "Челсі" зіграє з "Саутгемптоном" на "Стемфорд Брідж" у 24-му турі Прем'єр-ліги.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Челсі" проти "Саутгемптона".

Челсі

Челсі не зміг здолати Вест Гем в останньому турі Чемпіонату Англії і знову не порадував своїх уболівальників хорошою грою і позитивним результатом. «Сині» продовжують перебувати в середині турнірної таблиці і з кожним новим туром їх відрив від лідерів тільки збільшується.

Лондонці переживають не найкращий відрізок сезону, який додав матчів у Лізі чемпіонів. Звісно, глибина складу дозволяє «Челсі» гідно виступати в кількох турнірах одночасно, але поки що зимові новачки команди лише адаптуються до нового клубу і знаходяться далеко не в найкращих умовах. Однак у матчі майбутнього туру АПЛ "сині" справедливо розраховують взяти всі три очки.

Саутгемптон

Саутгемптон займає останнє місце в турнірній таблиці Чемпіонату Англії, а в минулому турі команда підтвердила статус головного аутсайдера Прем'єр-ліги. «Святі» переважно програвали «Вулвергемптону» вдома, хоча лідирували протягом гри і були зобов’язані врешті-решт перемагати.

До кінця чемпіонату «Саутгемптону» буде дуже складно покращити своє становище, команда явно буде боротися за збереження місця в еліті, але особливих передумов для покращення гри поки немає. У новому матчі «святі» повинні показати свій найкращий футбол, щоб повторити сенсаційний результат першого туру в матчі проти «Челсі».

Челсі проти Саутгемптона

Челсі проти Саутгемптона факти

  • Саутгемптон несподівано переміг Челсі з рахунком 2-1 у першому турі цієї гри чемпіонату;
  • У трьох з останніх п'яти матчів між командами у всіх турнірах прийшла ставка на тотал більше (2,5);
  • У чотирьох з останніх п'яти матчів між суперниками була зроблена ставка на те, що заб'ють обидві команди;
  • Челсі вже три тури поспіль не перемагає в англійській Прем'єр-лізі.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Популярна букмекерська компанія 1xbet пропонує своїм клієнтам такі коефіцієнти на цей матч 24-го туру Чемпіонату Англії: на Челсі можна поставити 1,41, на нічию – 4,56, на Саутгемптон – 8,92. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

«Челсі» по праву вважається безперечним фаворитом майбутнього матчу, оскільки домашній поєдинок проти останньої команди чемпіонату стане гарною нагодою для «синіх» нарешті повернутися на правильний шлях. Саутгемптон несподівано розгромив лондонців у матчі першого туру, тому вдома Челсі однозначно докладе максимум зусиль, щоб взяти переконливий реванш у суперника. У цьому випадку перспективною ставкою є гандикап 1 (-1,5) за 2,09.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0