Вольфсбург – РБ Лейпциг. Яка команда повернеться на переможний шлях?

У суботу, 18 лютого, на стадіоні "Фольксваген Арена" відбудеться поєдинок "Вольфсбург" – "РБ Лейпциг" у рамках 21-го туру німецької Бундесліги.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Вольфсбург» проти «РБ Лейпциг».

Вольфсбург

Вовки в останньому турі чемпіонату Німеччини не зуміли на виїзді обіграти Шальке і продовжують посідати сьоме місце в турнірній таблиці. Вольфсбург давно не вигравав у Бундеслізі та дистанціювався від боротьби за місця в єврокубках у поточному розіграші.

Команда ще може кинути виклик лідерам Бундесліги, але для цього обов'язково потрібно буде видати хорошу переможну серію і розраховувати на осічки від основних конкурентів. З турнірної точки зору майбутня гра з «Лейпцигом» буде більш важливою для господарів, оскільки багато в чому визначить їхні перспективи у другому турі чемпіонату Німеччини.

РБ Лейпциг

Лейпциг також зіграв безрезультатно в попередніх двох турах, спочатку зігравши внічию з Кельном, а потім програвши Уніону. Зараз «Бики» посідають п’яте місце в турнірній таблиці чемпіонату Німеччини і знову почнуть своє повернення до першої четвірки.

У майбутньому матчі «РБ Лейпциг» буде фаворитом, а значить, приїде на виїзд проти «Вольфсбурга» виключно за переможним результатом. "Бики" продовжують виступати в Лізі чемпіонів, а значить, повинні пам'ятати про найближчі матчі проти "Манчестер Сіті" в плей-офф єврокубкового турніру.

Вольфсбург – РБ Лейпциг

Вольфсбург – РБ Лейпциг факти

  • У матчі першого туру цього розіграшу чемпіонату Німеччини «РБ Лейпциг» переміг «Вольфсбург» з рахунком 2:0;
  • Лише в одному з п'яти останніх матчів між командами у всіх турнірах була ставка на тотал більше (2,5);
  • Також лише в одному з п'яти останніх матчів між суперниками була ставка на те, що заб'ють обидві команди;
  • РБ Лейпциг виграв три з останніх п'яти матчів проти Вольфсбурга у всіх турнірах;
  • Вольфсбург не може виграти в Бундеслізі три тури поспіль, РБ Лейпциг - два бої поспіль.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Відома серед футбольних уболівальників букмекерська компанія 1xbet пропонує своїм клієнтам такі коефіцієнти на цей матч 21-го туру німецької Бундесліги: на перемогу «Вольфсбурга» можна поставити за 3,40, на нічию – за 3,80, а на перемога РБ Лейпциг - за 2,08. Встановіть додаток 1xbet app і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Обидві команди будуть налаштовані реабілітуватися перед своїми вболівальниками за останні невдачі в чемпіонаті Німеччини, тому від такої зустрічі варто очікувати як мінімум безкомпромісної гри. В останні роки матчі між Вольфсбургом і Лейпцигом не радують великою кількістю голів, але будь-яка серія рано чи пізно закінчується. Хочеться вірити, що цього разу їх очний поєдинок буде видовищним і результативним, а ставка на таку гру буде Тотал більше (2,5) за 1,83.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0