Тоттенхем – Вест Гем. Яка команда виграє наступне лондонське дербі?

У неділю, 19 лютого, на стадіоні «Тоттенхем Хотспур» відбудеться поєдинок «Тоттенхем» — «Вест Гем» у рамках 24-го туру англійської Прем’єр-ліги.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Тоттенхем" – "Вест Гем".

Тоттенхем

Сперс в останньому турі чемпіонату Англії несподівано поступився на виїзді Лестеру і знову відверто розчарував. Після перемоги над Манчестер Сіті в одному з останніх матчів, здавалося, лондонці схаменулися і зможуть поборотися за місце в топ-4, але в наступній грі вони видали дуже посередній матч.

У матчі нового туру Прем'єр-ліги підопічні Антоніо Конте знову почнуть все спочатку і спробують повернутися на переможний шлях. Не забувайте, що Тоттенхем відновить матчі в Лізі чемпіонів, а це означає, що італійському тренеру команди потрібно буде правильно розподілити сили своїх гравців і застосувати ротацію.

Вест Хем

Вест Хем в останньому матчі міг розраховувати на перемогу в грі з Челсі, але нічия - хороший результат для команди Девіда Мойєса. У цьому сезоні «молотобійці» борються за збереження прописки в англійській Прем'єр-лізі, тому кожне очко, набране в матчах з головними суперниками, є явним плюсом для лондонців.

На черзі у Вест Хема чергове лондонське дербі, в якому підопічні шотландського наставника знову не будуть фаворитами. Тим не менш, гості цілком здатні вистояти в такій зустрічі і показати солідний рівень гри, адже команда знаходиться в хорошій формі і не програє в останніх трьох турах Прем'єр-ліги.

Тоттенхем – Вест Гем

Тоттенхем – Вест Гем факти

  • Тоттенхем і Вест Гем зіграли внічию 1-1 у матчі першого туру цього чемпіонату Англії;
  • У трьох з останніх п'яти матчів між командами у всіх турнірах прийшла ставка на тотал більше (2,5);
  • Відразу в чотирьох з п'яти останніх матчів між суперниками діяла ставка на те, що заб'ють обидві команди;
  • Тоттенхем виграв лише два з останніх п'яти матчів проти Вест Хема у всіх турнірах.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Відома серед любителів футболу букмекерська компанія 1xbet пропонує своїм гравцям такі коефіцієнти на такий матч двадцять четвертого туру англійської Прем’єр-ліги: на Тоттенхем можна поставити 1,78, на нічию – 3,80, на Вест Гем за 4,61. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Цікаве лондонське дербі в рамках нового раунду чемпіонату Англії, в якому між собою зіграють команди, що показали в цьому сезоні набагато нижче своїх реальних можливостей. І Тоттенхему, і Вест Хему потрібні очки, тому в очній битві вони гратимуть виключно на перемогу. Захист обох суперників у поточному сезоні явно залишає бажати кращого, тому є надія побачити в такому матчі видовищний і результативний футбол. Логічним вибором буде ставка на «обидві команди заб'ють» за 1,73.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0